Egy óriás ujjat találtak 1988-ban Egyiptomban. Az ujj majdnem 40 cm hosszú és számítások szerint egy legalább 5 méter magas lénytől származik./ Óriás ujjat találtak Egyiptomban ~ annunakik, érdekes világ, érdekességek, fényörvény, óriások, ősi idegenek, ősi leletek, paranormal, rejtélyek, titkok, titkolt hírek, ufo, idegenek, földönkívüliek,

Egy óriás ujjat találtak 1988-ban Egyiptomban. Az ujj majdnem 40 cm hosszú és számítások szerint egy legalább 5 méter magas lénytől származik.
Egy svájci archeológus, Gregor Spörii jelentette meg a képet a Bild napi lapban. A kép 1988-ban készült egy egyiptomi magánútja során. Az ujjat később ellopták. Vajon igaz,vagy hamis? Az ellopott ujj állítólag egy óriás múmiáé, amit a gizai piramisok környékén találtak.
Óriás ujjat találtak Egyiptomban
Fordította és közzétette: Sandal www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: