Dél-Indiában kedden este falvakat pusztított el a 20 percig tartó jégeső. A jég mérete kisebb szikladarab nagyságúak voltak. Hét falu teljes állatállománya pusztult el és elverte a földeken a terményt, továbbá jelentős károk keletkeztek a házakban. / Kilenc ember halt meg Indiában, amikor „szikla” nagyságú jégeső esett ~ fényörvény, Gaia, Gaia változásai, időjárás, jégeső, természet, természet ereje, Gaia ereje, extrém időjárás

Kilenc ember halt meg Indiában, amikor „szikla” nagyságú jégeső esett
Dél-Indiában kedden este falvakat pusztított el a 20 percig tartó jégeső. A jég mérete kisebb szikladarab nagyságúak voltak. Hét falu teljes állatállománya pusztult el és elverte a földeken a terményt, továbbá jelentős károk keletkeztek a házakban.
A jégeső pusztítása legalább kilenc emberéletet is követelt. A világ eddigi hitelesített, legpusztítóbb jégesője is Indiában volt a Dekkán-fennsíkon 1986. április 14-én. Ekkor egy kilogramm súlyú „sütőtők” méretű jégdarabok hulltak az égből és 92 ember halálát okozták. Az 1888-s feljegyzések szerint viszont a legtragikusabb jégeső, mely szintén Indiában volt, 242 ember halálát okozta, amikor is a természeti katasztrófa egy zarándokmenetre csapott le.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Daily Mail
Share To:

Post A Comment: