Csötrul Dücsen a Csodák Napja egyike a négy legszentebb és legerőteljesebb napnak, melyek Sakjamuni Buddha életének sarkalatos pontjaihoz köttetnek. /Február 25. az első tízmilliószoros nap ~ 10 milliószoros napok, tízmilliószoros napok, fényörvény, hit, spirituális gondolatok, spirituális tanítások, spiritualitás,

Február 25. az első tízmilliószoros nap
Csötrul Dücsen a Csodák Napja egyike a négy legszentebb és legerőteljesebb napnak, melyek Sakjamuni Buddha életének sarkalatos pontjaihoz köttetnek. A Csötrul Dücsen napján és azt megelőző 15 napon keresztül Sakjamuni Buddha csodákat mutatott be, hogy tanítványai hitét, bizonyosságát és odaadását erősítse.
A hagyományok szerint ez a nap olyan erővel bír, hogy ezen a napon végzett minden aktivitásunknak, a következménye tízmilliószoros erővel bír. Mivel ez mind a helyes, mind a helytelen cselekedeteinkre vonatkozik, fontos hogy tudásunknak, és lehetőségeinknek megfelelően a lehető leghasznosabb tevékenységekkel foglalatoskodjunk.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Share To:

Post A Comment: