A tudomány mai ismeretei szerint csupán egyetlenegy embercsoport mentes a ráktól, a HUNZÁK. Mindössze 14.000 lélekszámú nép, de nem ritka közöttük a 100 évesnél idősebb, némelyek a 140 évet is megélik, 90 évesen még nemzőképesek. / A Hunzák ~ egészség, életmód, érdekes világ, érdekességek, fényörvény, hírek, külföld, rejtélyek, titkok, világ,

A Hunzák
A tudomány mai ismeretei szerint csupán egyetlenegy embercsoport mentes a ráktól, a HUNZÁK. Mindössze 14.000 lélekszámú nép, de nem ritka közöttük a 100 évesnél idősebb, némelyek a 140 évet is megélik, 90 évesen még nemzőképesek.
A fehér hunokat, Attila hunjainak rokonait nevezik így, ők maguk is a hunok leszármazottainak tartják magukat.
A Himalája hegyei között, zárt völgyekben élnek, melyeket csak igen magas hágókon át, nehezen lehet megközelíteni. Ismerjétek meg őket, hitvilágukat, hagyományaikat és hogy miért nem ismerik a rákos betegségeket.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: