A fák gyógyereje: Már a rómaiak, görögök és a kelta népek is ismerték a fák gyógyító energiáit, és nem kizárólag közvetve, gyümölcsök, virágok, fakérgek, különféle levelek formájában hasznosították, de rájöttek arra is, hogy közvetlenül az élő fákkal érintkezve jótékonyan befolyásolhatják az emberi szervezet energiaáramlását. / A fák gyógyereje~ fák gyógyereje, spirituális tanítások, spiritualitás, természetes gyógymódok, egészség, életmód, érdekes világ, érdekességek, fényörvény, gyógyítás, világ, alternatív gyógyítás


Már a rómaiak, görögök és a kelta népek is ismerték a fák gyógyító energiáit, és nem kizárólag közvetve, gyümölcsök, virágok, fakérgek, különféle levelek formájában hasznosították, de rájöttek arra is, hogy közvetlenül az élő fákkal érintkezve jótékonyan befolyásolhatják az emberi szervezet energiaáramlását. Az ma már közismert tény, hogy ha az energiamező egyensúlya megbomlik, akkor a szervezet különféle betegségekkel válaszol, s amennyiben sikerül az energiaáramlást helyreállítani a tünetek elmúlnak és meggyógyulunk.
A fák gyógyereje

Ebben lehetnek segítségünkre a fák, pontosabban a pozitív energiáik, amiket össze lehet kapcsolni az emberével. A kúra első lépése, hogy „bemutatkozunk” a kiválasztott fának, vagyis tenyerünket hozzá érintjük a fatörzshöz. Azt mondják, hogy a hit fél gyógyulás, s ha még szeretet is társul hozzá, szinte biztos a siker. Úgy tartják, hogy a fák érzik, ha jóindulattal és békével közeledünk hozzájuk. A fák energiaáramlása akkor jut át az emberi testbe, amikor kis terpeszbe állva háttal, teljes testtel nekitámaszkodunk a törzsnek, egyik kezünket magunk mellett, a másikat derékszögben felfelé tartjuk és igyekszünk a szép gondolatokat előtérbe helyezni. Mintegy 5 perc után megcseréljük a kezünket, majd pár perc után megfordulunk és elölről dőlünk neki a fának. Jó időben akár mezítlábasan ráállhatunk a fa gyökerére is. A rövid kúra alatt felfrissülünk, energikusabbak leszünk, ami a fa gyógyító sugárzásának, a tiszta oxigéndús levegőnek, a relaxálásnak, netán mindezeknek együttesen köszönhető.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: