ÉBRESZTŐ! Amerikában hoztak egy olyan törvényt, miszerint 2013. márciusától minden egészségügyi ellátásra szoruló amerikai állampolgár köteles a bőre alatt egy mikrocsipet hordani (kivételt képeznek a privát betegek, ez 3%-ot tesz ki). / 2013 márciusától kötelező a RFID chip Amerikában ~ alternatív hírek, ébredés, fényörvény, hírek, igazság, külföld, RFID, RFID chip, titkok, titkolt hírek, valóság, háttérhatalom,

2013 márciusától kötelező a RFID chip Amerikában
ÉBRESZTŐ! 
Amerikában hoztak egy olyan törvényt, miszerint 2013. márciusától minden egészségügyi ellátásra szoruló amerikai állampolgár köteles a bőre alatt egy mikrocsipet hordani (kivételt képeznek a privát betegek, ez 3%-ot tesz ki). Ezt már 2004-ben el akarta fogadni a kongresszus. A zsidók nem esnek a törvény hatálya alá, mert saját orvosaik vannak és mert a sertésinfluenza-csipbeültetéses oltás sem vonatkozott rájuk (a "sertés" miatt). Amikor 2007-ben egy rabbinak írt levelemben idéztem, hogy tudomása volt arról, hogy minden madárinfluenzás "oltó"anyag alapjában véve chip-implantáció volt, ráadásul halálkamrás, akkor barátaink zöme elképedve mondta: "Na nem, ezt már nem hiszem el. Ilyen borzalmas, aljas dolog egyszerűen elképzelhetetlen." A mindenkori kivégzés lehetőségével tökéletesen beigazolódott az akkori csalás gyanúja. De nem csak az: mindenki számára csak másfél év múlva lesz kötelező érvényű, de természetesen már most is kvázi "törvényesen" arra törekednek, hogy minden kórházi beteget ellássanak chip-pel, persze állítólag "szabad akaratából", ami azt jelenti, hogy meg sem kérdezik. Természetesen minden chip-nek fontos alkotóeleme a "halálkamra", melynek segítségével a jövőben például egy 100.000 fős sereget perceken belül hullamezővé lehet varázsolni.

És még egy rossz hír: a törvénnyel kvázi utólag legalizálták a madár- és sertésinfluenzás chip-beültetést. Most minden sertésinfluenza ellen beoltott ember egyfajta zombiként szaladgál. Bármikor (Tel-Avivból?) "kikapcsolhatók" a szatelliten keresztül, és ezt elképzelni is szörnyű! Mindenki két ujján kiszámolhatja, hogy az a bizonyos megtébolyult "vallási közösség", - melynek a tulajdonát képezi az összes bank, minden állam kormánya, az összes sajtó- és TV-média, az összes ásványkincs, minden vallási közösség irányítása (a pápáké is), valamint az összes gyógyászati apparátus a gyógyszeriparral együtt - úgyhogy ez a bizonyos vallási közösség nem fog lemondani a központi számítógép birtoklásáról (Tel Avivban), mely egyre inkább biztosítja számukra minden ember feletti uralmat ezen a földön, akik azután már csak megtűrt rabszolgák lesznek. Eddig nem volt rá mód, hogy megszabaduljunk a már beültetett chipektől, viszont egy nagyon érzékeny fémkereső műszerrel megkereshetjük, majd sebészetileg eltávolíthatjuk. Soha többé ne hagyjatok magatoknak és gyermekeiteknek több áloltást beadni. Ez mind egy vallási őrületből fakadó csalás! Amint beültetik belétek és gyermekeitekbe a chip-et, örök időkre rabszolgák lesztek, rendelkeznek felettetek és akár kivégezhetnek benneteket! Kis egyetemünknek sok CT-t küldenek a világ minden tájáról. Újra és újra találunk egy olyen csipet a szervekben, melyet a páciensnek vérvétel címén észrevétlenül befecskendeztek. A vénás-artériás tüdő kapilláris hálóján keresztül bejutnak az artériás véráramba és így valamelyik szervbe, ahol megtapadnak. Így tették ezt azzal a szegény Susanne Reklau nevű kislánnyal (talán Ulmban), majd 2009 karácsony szentestéjén brutális módon "kikapcsolták" (feltételezhetően szatelliten keresztül). Report München adó üvöltötte: meghalt, mert nem kapta tovább a kemoterápiát. Tessék? Izraelben egyetlen zsidó sem kap kemót és a rákos betegek 99%-a túléli a betegségét. 2009.05.11-én egy ilyen halálkamrás chip-et szabadalmaztattak a német szabadalmi hivatalnál. Kínában és a Moszadnál ez a chip már sok éve használatban van. Mi áll Georgia kövén? Már csak 500 millió emberre van szükség a földön. Ugyan, lehet eközben rosszra gondolni? Az emberiség fennmaradó 93%-át meg kell tizedelni, ki kell irtani, el kell pusztítani - mindegy milyen módon. Hát akkor kezdhetjük máris a páciensekkel - vagy nem? Kedves barátaim, tudom, hogy ez fantasztikusnak, valótlannak tűnik, de esküszöm nektek, ez az igazság!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: