• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2019. január 11., péntek

  Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Vanadinit

  Színe: narancssárga–barna, vörös–barna, sárga–barna, vörös, narancssárga, sárga.

  Jellegzetességei: Azok számára kitűnő ez a kő, akiknek problémát jelent elfogadni a fizikai állapotukat. Erős a kötődése a földcsakrához, amely a talpunk alatt a földben található. A lelket a fizikai testbe földeli, és hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a földi környezetben. Véd az energiapazarlással szemben, és megtanít arra, hogy fizikai szinten miként takarékoskodjunk az energiával.
  A vanadinit hasznos segítőtárs a meditációhoz. "Kikapcsolja" ugyanis az agyat, és tudattalan állapotot tesz lehetővé, vagy arra használják, hogy tudatos energiát közvetítsen az extraszensz látás és az asztrális utazás során. Megvan az a képessége, hogy a testen belül megnyisson egy csatornát az univerzális energia beáramlásának fogadására. Ez az energia összehangolja a csakrákat, a magasabb rendű tudatot bevonja a fizikai testbe, és mély belső békét tesz lehetővé.

  Mentálisan: összeköti a gondolat és az intellektus közötti a rést. Segít meghatározni és valóra váltani a célokat, lecsillapítani a tudat zakatolását, valamint megkönnyíti, hogy az éleslátás és a racionális gondolkodás összekapcsolódjon az útmutatást sugalló belső hanggal.
  Hasznos tulajdonsága ennek a kőnek, hogy megfékezi a túlköltekezést. Az otthonunk gazdagságsarkába, vagy a pénztárcánkba téve visszatartja a pénzt.
  A Vanadinit MÉRGEZŐ, ezért elixírjét csak közvetett módon szabad elkészíteni.

  Gyógyhatása: a vanadinit hatékony az olyan légzési problémákra, mint az asztma vagy a tüdőn belüli vérbőség. Elősegíti a megfelelő légzéstechnika elsajátítását. Jótékonyan hat a krónikus kimerültségre és a hólyagproblémákra. Elixírként – amelyet kizárólag közvetett módon szabad elkészíteni – csak külsőleg alkalmazható!
  Közzétette: www.fenyorveny.hu 
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  miskolc-prananadi
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Vanadinit Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top