• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2019. január 7., hétfő

  Az 5 indigó generáció - Te melyikkel érkeztél?

  Az indigógyerekek, illetve már nagyon sok felnőtt is ragyogó indigószínű aurájáról kapta a nevét. Különleges, egyéni feladattal érkeznek a Földre, született gyógyítók, segítők, akik fáradhatatlanul munkálkodnak, hogy élhetőbb hellyé tehessék a világot. Már öt generációjuk született a Földre. Vajon te is köztük vagy?
  Születését megelőzően valamennyi indigólélek küldetésként vállalta mások tanítását, gyógyítását. Már öt nemzedékük él a Földön, és végzi szorgos munkáját. Ugyanakkor valamennyi generáció eltér egymástól, egyedi ismérvekkel rendelkezik. Vajon te is az indigók közé tartozol? Melyik generáció tagjaként érkeztél a Földre?
  Lényeges tudnod, a feladatot nem azonnal, pici gyerekként kezdted vagy kezded el. A spirituális ébredés első jeleikor érezhetted vagy érzed, hogy valami mást szeretnél az életedben, mint ahogyan addig éltél. A Szaturnusz bolygó állása szerint nagyjából 7 évenként változik az életed. Mivel ez a bolygó 28 évenként halad át a zodiákus egészén, ezért a lelki ébredés, a változás iránti vágy valamikor a 28. születésnapod környékén indul el benned.

  1. Az Alfa generáció


  Ez a nemzedék az 1958–1968 közötti években született. Ők az első igazi harcos generáció tagjai, akik először kérdőjelezték meg a régi és egyre inkább elavult rendszereket, és elindították az első valódi változást. Az első generáció spirituális ébredése valamikor 1986 és 1996 között történhetett.

  2. A Béta generáció


  Ez a nemzedék 1968–1978 között született. Ők azok, akik 1996 és 2006 között érezték, hogy fontos küldetéssel érkeztek a Földre. Ekkor kezdtek kutakodni, vajon mi lehet a feladatuk, milyen célból születtek, mire rendeltettek. Sokan azóta spirituális gyógyítóként, tanácsadókként tevékenykednek.

  3. A Gamma generáció


  Az indigók harmadik generációja 1978–1988 között született. Ők már sok mindenben különböznek az első két generációtól. A figyelemhiányos hiperaktivitási szindrómára (ADHD) és a figyelemhiányos zavarra (ADD) ezeknél az indigógyerekeknél figyeltek fel először. 2006–2016 között tapasztalták először a spirituális öntudatra ébredést. 

  4. A Delta generáció

  A negyedik generáció is felnőtt már, hiszen 1988–1998 között születtek. Őket nevezik a tiszta indigóknak. Esetükben a leggyakoribb és a legjellemzőbb az ADD és ADHD. Az ő ébredésük 2016-ban kezdődött, és várhatóan 2026-ig tart a születési időpont függvényében.


  5. Az Omega generáció


  Az utolsó indigógyerekek 1998–2008 között érkeztek a Földre. Ők is tiszta indigók. A Delta generációhoz hasonlóan ők sem alkalmazkodnak könnyen. Nagyon sok minden érdekli őket, a figyelmüket nekik sem egyszerű egyetlen dologra összpontosítani. Az ő spirituális ébredésük 2026–2036 közé tehető.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu 
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  gostica.com
  nlcafe
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Az 5 indigó generáció - Te melyikkel érkeztél? Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top