• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2018. december 4., kedd

  Above Majestic – leleplező film a titkos űrprogramokról (TELJES FILM)

  Az Above Majestic minden idők egyik legnépszerűbb dokumentumfilmje. Az emberiség egyik legfontosabb titkáról szól, a titkos űrprogramokról és az ezek mögötti hálózat életünkre és világunkra gyakorolt hatásáról. 

  A film fejezetei sorrendben:
  ✔ Hadiipari komplexum
  ✔ Titkos társaságok
  ✔ A programok
  ✔ Adósrabszolgaság
  ✔ Elnyomott technológiák
  ✔ Egy mozgalom elindul

  Részletesebb bemutatás:
  A "Majestic 12" egy elit katonákból és vállalatokból álló szupertitkos csoport, ami több trillió dolláros programokat működtet, melyek keretében mérnöki visszafejtéssel sikerült földönkívüli technológiákat lemásolni, azokkal a Földön és Naprendszeren kívül titkos katonai kolóniákat létrehozni.

  Ezeknek a programoknak az alábbi következményeit ismerjük:

  ✔ Az intelligens földönkívüli élet valósága
  ✔ Földönkívüli bázisok és emberi és idegen civilizációk
  ✔ Olyan fejlett technológiák, amelyek véget vetnének a fosszilis üzemanyagok használatának
  ✔ Egészségügyi technológiák, amelyek képesek minden betegséget gyógyítani
  ✔ Az a tény, hogy titokban az adófizetők pénzéből finanszírozzák ezeket a programokat egy szűk elit javára
  ✔ Az emberiség eredetének valósága
  ✔ Az a nagyon feltűnő és mindennapi valóság, hogy a kormányaink hazudtak nekünk, és rabszolgává tettek minket

  A nézők egy igazi mély betekintést kaphatnak, és megismerhetik az emberiség eredetét, az eltitkolt technológiákat és elhazudott történelmet, eltussolásokat, összeesküvéseket, tanúvallomásokat és azokat a kutatásokat, amelyek megmagyarázzák a titkos űrprogramok működését.

  Hihetetlennek hangzik a titkos űrprogramok léte? Íme öt tény: 
  >> A világ első, amerikai atombombáját kifejlesztő Manhattan Project 2,5 évig működött titokban (a bevetésig), 125.000, tehát százhuszonötezer alkalmazottal, anélkül, hogy kiszivárgott volna a híre a nagyközönségnek.

  >> A híres amerikai B-2 lopakodó bombázót 10 évig, tíz évig fejlesztették titokban, addig senki nem tudott róla.

  >> Az NSA, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség 23 évig, huszonhárom évig működött titokban, míg a szenátusban nyilvánosságra került a léte '75-ben. Senki nem tudott róla a világban.

  >> A National Reconnaissance Office, az amerikai Nemzeti Felderítő Hivatal 25 évig, huszonöt évig működött teljes titokban, huszonöt évig senki nem tudott a létezéséről.

  >> A National Geospatial-Intelligence Agency, az amerikai Nemzeti Geoinformációs/Térinformatikai Hírszerző Ügynökség a mai napig olyan közfinanszírozású, multimilliárd dolláros költségvetésű hírszerző (kémkedő) ügynökség, melynek működéséről a nyilvánosság alig bármit tud. 

  A fenti projektek és hivatalok titkosságának hossza és mértéke alapján miért lenne olyan meglepő, ha lennének olyan el nem ismert, titkos űrprogramok?


  Közzétette: www.fenyorveny.hu 
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  exopolitikamo.wordpress.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Above Majestic – leleplező film a titkos űrprogramokról (TELJES FILM) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top