• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2018. szeptember 24., hétfő

  Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Képjáspis (térkép jáspis / tájkép jáspis)

  Tulajdonságai: mikrokristályos, szemcsés kvarc
  Kristályszerkezet: trigonális
  eletkezés módja: üledékes

  Jellegzetes mintázata alapján kapta nevét. Ha közelről megfigyeljük, úgy tűnik, mintha egy tájképet néznénk völgyekkel, hegyekkel, folyókkal. Leggyakrabban barnás árnyalatokban találhatók meg. 

  Testi/egészségre gyakorolt hatása: Serkenti az emésztést, kiválasztást. Stabilizálja a keringést.  Serkenti az immunrendszert, megtisztítja a testet a szennyeződésektől és a méreganyagoktól; és fokozza a vértisztító szervek működését. Gyógyítja a bőrt. A barna jáspis erősíti a szándékot a dohányzás abbahagyására.

  Spirituálisan: Ez a kő javítja a sötétben való látást, megkönnyíti az asztrális utazást, és stimulálja a föld csakrát. A barna jáspis - és így a kép jáspis - a gyökér csakrába, a solarba, a torok csakrába, és a harmadik szembe kapcsolódik. 

  A földdel áll kapcsolatban, és növeli az ökológiai tudatot. Ennek eredményeként stabilitást és egyensúlyt teremt. Különösen hasznos a geopatikus és a környezeti stressz mérséklésére. Elősegíti a mély meditációt, a középpontba kerülést és a regressziót az előző életbe, hogy felfedhessük a karmikus okokat. A képjáspis egy erős talizmán, ami a természetes világhoz igazodik.

  Fizikálisan: Ez a kő testi erőt ad, fáradhatatlanságot. Segít életünk szervezésében és kivitelezésében. Rugalmasságot ad annak megszervezésében.

  Személyes megjegyzés: A képjáspis felerősíti a belső képeket, illetve nagyon jó segítő az asztrális utazásokhoz és álmok (és "álom" képek) tisztán látásához is. - Sandal

  Elhelyezés: a homlokra, vagy a megfelelő testrészre.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu 
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  crystalvaults.com
  gyogyitaskovekkel.hu
  prananadi-miskolc
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Képjáspis (térkép jáspis / tájkép jáspis) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top