• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2018. augusztus 6., hétfő

  Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Anhidrit (anhydrit)


  ALKALMAZÁSA: Tartsuk a kezünkben, vagy tegyük valamelyik testrészre.
  SZÍN: Színtelen, kék. szürke.
  KINÉZET: Hosszú lapu vagy rövid kristályok.
  LELŐHELY: Olaszország.

  JELLEGZETESSÉGEI: Az anhidrit fizikai szinten nyújt támogatást és erőt. Segít annak elfogadásában, hogy a fizikai test nem más, mint átmeneti megjelenési forma a lélek számára. Lehetővé teszi, hogy lelki nyugalommal nézzünk szembe bármivel, amit a jövő hozhat. Hasznos mindazoknak, akik nehezen barátkoznak meg az újraszületés gondolatával, és azoknak is, akik a halált követő állapotra vágynak. Megtanítja mindannak az elfogadását, amit az élet hoz az utunkba, megszabadít a múlt utáni vágyódástól, elősegíti az előző életek gyógyulási folyamatait, megmutatja mindazt, ami jó volt bennük.

  GYÓGYHATÁSA: Az anhidrit jótékony hatással van a torok rendellenességeire. Eltávolítja a megrekedt vagy felesleges folyadékot, valamint eltünteti a duzzanatot. 
  Közzétette: www.fenyorveny.hu 
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  Judy Hall: Kristálybiblia


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Anhidrit (anhydrit) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top