• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2017. április 9., vasárnap

  Teremtő képzelet/Vizualizáció: Három alapfeltétel

  Három feltétel van benned, amelyek meghatározzák, milyen sikeresen tudod alkalmazni az alkotó vizualizációt bármely adott helyzetben:
  Vágy. Igazán vágynod kell arra, hogy megszerezd vagy megteremtsd, amit a vizualizációhoz kiválasztottál. A „vágy" szó alatt itt nem egy valamit megkaparintani akaró szenvedélyt értek, hanem egy tiszta, erős, céltudatos érzést. Tedd fel magadnak a kérdést: „Vágyom-e arra, hogy ez a célom megvalósuljon, igazából, tiszta szívemből?"

  Hit. Minél jobban hiszel kiválasztott célodban és abban, hogy elérheted azt, annál biztosabb lehetsz, hogy így fog történni. Tedd fel magadnak a kérdést: „Hiszek-e abban, hogy ez a cél megvalósítható?" És ezt is: „Hiszek-e abban, hogy számomra lehetséges a dolog megvalósítása vagy megszerzése?"
  Elfogadás. Fontos, hogy készségesen elfogadd és birtokold majd azt, amit most keresel. Néha ugyanis olyan célokat követünk, amelyeket valójában nem akarunk elérni; jobban megfelel a keresés folyamata. Tedd fel magadnak a kérdést: „Valóban azt akarom, hogy ezt a dolgot teljesen birtokoljam?"
  Ez a három elem együtt adja ki azt, amit én szándéknak nevezek. Amikor komolyan szándékozol létrehozni valamit - azaz mélyen vágysz rá, tökéletesen elhiszed, hogy meg tudod tenni, és teljesen fel vagy készülve arra is, hogy megkapod - egész egyszerűen nem történhet meg, hogy nem teljesül a dolog, és általában egész rövid időn belül teljesül is.
  Minél pontosabb és erőteljesebb ez a szándékod, annál gyorsabban és könnyebben fog megvalósulni alkotó vizualizációd. Bármely adott helyzetben kérdezd meg magad szándékod komolysága felől. Ha az gyenge és bizonytalan, erősítsd meg a következő gondolat gyakori elmondásával:
  Szándékom komoly, hogy ezt itt és most létrehozzam.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu 
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  Shakti Gawain: Teremtő képzelet
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Teremtő képzelet/Vizualizáció: Három alapfeltétel Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top