• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2017. március 10., péntek

  Oriah Hegyi Álmodó indián törzsfőnök verse

  Nem érdekel, miből élsz. 
  Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal.

  Nem érdekel, hány éves vagy. 
  Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmeidért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy.

  Nem érdekel milyen bolygók köröznek holdad körül. 
  Azt akarom tudni, hogy elérted-e már fájdalmaid középpontját, hogy megnyitottak-e már az élet csalódásai, hogy összezsugorodtál és bezárkóztál-e már a félelemtől, hogy érhet-e még fájdalom. Azt akarom tudni, hogy elfogadod-e fájdalmamat és fájdalmadat anélkül, hogy elrejtenéd, vagy mindenképp megváltoztatni akarnád. 
  Azt akarom tudni, hogy tudsz-e örülni nekem és önmagadnak, hogy tudsz-e vadul táncolni, az eksztázistól megrészegülve, anélkül, hogy figyelmeztetnél bennünket, legyünk óvatosak, reálisak, és emlékezzünk emberi mivoltunk korlátaira.

  Nem érdekel, hogy igazat beszélsz-e. 
  Azt akarom tudni, hogy mersz-e másnak csalódást okozni, hogy hű maradhass önmagadhoz. Hogy elviseled-e a csalás vádját anélkül, hogy megcsalnád saját lelkedet. 
  Azt akarom tudni, hogy hűséges vagy-e, s ezáltal megbízható. 
  Azt akarom tudni, hogy látod-e a szépséget akkor is, ha nem mindennap pompázik, és hogy tudod-e Isten jelenlétéből meríteni életed. 
  Azt akarom tudni, hogy tudsz-e kudarcaimmal és kudarcaiddal együtt élni, és a tóparton állva, mégis az ezüst Hold felé kiáltani: Igen!

  Nem érdekel, hol élsz, és mennyi pénzed van. 
  Azt akarom tudni, hogy fel tudsz-e állni a kétségbeesés és a fájdalom éjszakája után, megviselten, sajgó sebekkel, hogy gyermekeidnek megadd mindazt, amire szükségük van.

  Nem érdekel, ki vagy, és hogy kerültél ide. 
  Azt akarom tudni, hogy állsz-e velem a tűz közepébe és nem hátrálsz-e meg.

  Nem érdekel, hol, mit és kitől tanultál. 
  Azt akarom tudni, mi ad neked erőt belülről, amikor kint már minden másnak vége van. 
  Azt akarom tudni, hogy tudsz-e egyedül lenni önmagaddal, és hogy igazán szereted-e azt a társaságot, melyet üres óráidra magad mellé választottál.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu 
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Oriah Hegyi Álmodó indián törzsfőnök verse Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top