2017 január 12-én a szemtanú repülőgépe éppen Hawaii felett repült. Az út unalmas volt, így az ablakon kinézve az alant elsuhanó hatalmas felhőket csodálta, amikor egy döbbenetes jelenet játszódott le a szemei előtt. Két fényes korong alakú tárgy bukkant fel a semmiből, egyenesen a Föld felé száguldva, hosszú csóvát húzva maguk után. / A Föld légkörébe lépő UFO-kat fotóztak egy repülőről ~ rejtélyek, titkok, UFO, UFOk, idegenek, GF, ufo észlelés, rejtélyek és titkok, fényörvény, hírek,

Amikor repülőre ül az ember, mindenre számít, csak arra nem, amit az egyik utas látott, amikor kinézett az ablakon több ezer kilométeres magasságban. 2017. január 12-én a szemtanú repülőgépe éppen Hawaii felett repült. Az út unalmas volt, így az ablakon kinézve az alant elsuhanó hatalmas felhőket csodálta, amikor egy döbbenetes jelenet játszódott le a szemei előtt. Két fényes korong alakú tárgy bukkant fel a semmiből, egyenesen a Föld felé száguldva, hosszú csóvát húzva maguk után.
Emberünknek több sem kellett, mielőtt eltűntek volna a különös tárgyak, gyorsan készített egy fotót róluk. A képet elküldte a világ legrégebben működő, UFO-megfigyeléseket gyűjtő civil szervezetének, a MUFON-nak. Mivel a kép megfelelt minden olyan kritériumnak, ami az UFO-kra vonatkozik, iktatták is az észlelést 81 529-es aktaként. Az UFO-vadászok szerint a fotó éppen azt a pillanatot kapta el, amikor két földönkívüli jármű belépett a Föld légkörébe. Bár megtehetnék, hogy a térváltó technológiájukat használják a gyors és biztonságos helyváltoztatáshoz, de néha a hagyományos módszert választják. Talán kevés energiájuk maradt, egy nagy utazás után… Mások viszont kétkedve fogadták a képet, mivel azt gondoltál, hogy csak űrszemét, vagy egy űrhajó kiürült üzemanyag tartályai tértek vissza a légkörbe.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
napiufo.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: