• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. december 27., kedd

  2016: Véget ér egy 9 éves ciklus, és egy új kezdődik 2017-ben


  Ha összeadjuk 2016 számait, akkor végeredménynek 9-et kapunk, így ez azt jelenti, hogy ezzel az évvel lezárult egy 9 évig tartó karmikus ciklus. A numerológia szerint a 9-es szám a beteljesülés, a feláldozás és az elmélkedés energiáit hordozza magában.

  Az Univerzum ciklusai mindig arra ösztönöznek, hogy legyünk nyitottak a világ által kínált lehetőségekre. 2016-ban arra kényszerültünk, hogy a megoldatlan problémákra is megoldást találjunk, és itt nem csak a külső gondokról, hanem a belső, lelki válságokról is szó van. És ne gondoljuk azt, hogy ez csak a mi életünkben zajlott le. Nem, emberek milliói cselekedtek hasonlóan 2016-ban.


  Gondoljunk bele, emlékezzünk vissza arra, hogy mi történt az életünkben 2007-ben, és mi zajlott le idén. Biztos, hogy akkor is, és most is voltak felejthetetlen, örömteli pillanatok. Ha most nem alakulnak valami jól a dolgaink, ne feledjük azt, hogy a lehetőség a változásra mindig adott. Felejtsük el a múlt hibáit, és lépjünk tovább.

  Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, minden remekül van, akkor ez azt jelenti, hogy az elmúlt 9 évben tudatosan a pozitív irányt követjük, ami most végre kifejti csodás hatását életünkre.

  2016 az áldozathozatal éve volt


  A numerológia szerint a 9-es szám az áldozathozatal energiáit is magában hordozza. Fontos, hogy megértsük: nem szabad hosszú ideig egy adott ponton leragadni, mert ilyenkor az életünk megfeneklik, és rengeteg energiát veszítünk, így nem szabad mindenki érdekében feláldozni magunkat, mert különben ezt tovább visszük a következő karmikus ciklusba.

  2017 – Egy új 9 éves ciklus kezdete


  2017-ben új perspektívából fogjuk megvizsgálni az életünket, a kapcsolatainkat, az otthonunkat. Ez csak úgy valósulhat meg, ha mélyen magunkba nézünk, és azonosítjuk azokat a blokkokat, amelyek megakadályoznak abban, hogy elérjük vágyainkat. Ez azért fontos, mert 2017-ben új életet kezdhetünk, ezért indítsunk minden téren tiszta lappal.

  Íme, pár kérdés, amelyre válaszoljunk őszintén, így megfelelően felkészülhetünk a 2017-es esztendőre:
  Mit szeretnék alkotni, teremteni az életemben?
  Milyen rossz szokásoktól, viselkedésformáktól szabaduljak meg?
  Hogyan viselkedjek magammal, képes leszek-e szeretni önmagamat?
  Hogyan viselkedjek másokkal, hogyan érjem el azt, hogy mások pozitívan viselkedjenek velem?
  Mivel tehetném szebbé, gazdagabbá a napjaimat, heteimet? Hol találok megértésre, szeretetre, őszinte barátságra, csodára, jóságra?
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  filantropikum.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: 2016: Véget ér egy 9 éves ciklus, és egy új kezdődik 2017-ben Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top