• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. október 5., szerda

  Elpusztítja a chemtrail felhőcsíkokat a földönkívüli technológia?

  Az égen végigfutó különös, "vegyi felhőcsíknak" vagy chemtrailnek nevezett jelenséget videózta egy felháborodott amerikai férfi, amikor másra is figyelmes lett...

  Néhány közkedvelt elmélet szerint az egyes repülőgépek mögött feltűnő kondenzcsík szerű képződmény, amely idővel vastag felhősávvá duzzad, nem más, mint különféle "titkos vegyianyagok" egyvelege. 
  Néhány teória szerint az időjárás befolyásolása állhat a háttérben, mások viszont azt állítják, hogy az embereket mérgezik, sterilizálják ezekkel az anyagokkal a túlnépesedés miatt, vagy próbálják valamiféle módon irányítani őket.
  2016 szeptember 26-án éppen egy hatalmas vegyi felhőcsíkot videózott az egyik felháborodott állampolgár valahol Amerikában. Gondolta majd megosztja a hasonló nézeteket valló barátaival a legújabb felvételét, amikor váratlanul egy furcsa fénylő tárgy bukkant fel az égen.
  A különösen fénylő objektum egyenesen belerepült az egyik felhőbe, majd ott pulzálni kezdett… körülötte a felhő teljesen eltűnt. 
  “Eddig nem hittem az ufókban, csupán légből kapott marhaságnak gondoltam, de ezután más szemmel fogom olvasni az ehhez hasonló híreket!” “Első pillantásra helikopternek, vagy drónnak véltem, de végül rá kellett jönnöm, hogy egyik sem lehet. Láttam már élőben mindkét légi járművet a levegőben, de ez még csak nem is hasonlított rájuk.” - mondta a férfi.
  Az ufóhívők szerint a földönkívüliek technológiája könnyedén elpusztíthatja a mérgező felhőcsíkokat. Szerintük ennek lehettünk szemtanúi a felvételen.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  F: napiufo
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Elpusztítja a chemtrail felhőcsíkokat a földönkívüli technológia? Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top