• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. szeptember 9., péntek

  Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Aventurin

  Színe:szürkés zöld, zöld, vörösesbarna
  Átlátszóság: áttetsző
  Porszín: fehér
  Mohs-keménység: 7
  Sűrűség: 2,65
  Képlet: SiO2
  Kristályszerkezet: trigonális
  Keletkezés módja: vulkáni
  Előfordulás: India, Brazília, Spanyolország, Kína, Oroszország
  Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő
  Elem: föld
  Csakra: szívcsakra

  Jellegzetességei:
  Az életben való boldogulás nagyon pozitív köve. Szoros kapcsolatban áll a tündérvilággal; és arra használják, hogy kristályrácsot hoznak létre a kertek vagy házak körül a geopatikus stressz ellen. Ha aventurint viselünk, elnyeli az elektromágneses szmogot és véd a környezetszennyezés ellen. Mobiltelefonra ragasztva a rezgések ellen nyújt védelmet. Feszültségmentesíti és kedvezőre fordítja a negatív helyzeteket.

  Pszichológiailag:
  Az aventurin megerősíti a vezetői képességeket és a döntéshozatalt. Erősíti a könyörületet, valamint az empátiát. Visszavisz bennünket a múltba, hogy megtaláljuk a rendellenességek okait. Az a kő csökkenti a dadogást és a súlyos idegbetegséget, s egyben segít megérteni, hogy mi húzódik meg a betegségek mögött. Stabilizálja a lelki állapotot, serkenti a felfogóképességet, és fokozza a kreativitást. Segít felismerni az alternatívákat–lehetőségeket, különösen a mások által nyújtottakat. Összekapcsolja egymással a szellemi és az érzelmi testet. Az aventurin csillapítja a haragot–ingerültséget. Elősegíti a fájó érzelmek gyógyulását, képessé tesz arra, hogy a szív parancsa szerint éljünk.

  Fizikai szinten:
  Az aventurin fokozza a teljes harmónia érzését. A születéstől hétéves korig szabályozza a fejlődést. Egyensúlyba hozza a férfi– és nő energiát, és elősegíti a szív regenerációját.

  Spirituális szinten:
  Védi a szív csakrát, valamint a szív energiáját az asztrális vámpírok ellen.

  Gyógyhatása:
  Az aventurin hasznára van a csecsemőmirigynek, a kötőszöveteknek (zöld: vízhajtó hatás is!) és az idegrendszernek. Egyensúlyban tartja a vérnyomást, serkenti az anyagcserét (zöld: felpuffadás ellen is!), csökkenti a koleszterinszintet, valamint megelőzi az érelmeszesedést és a szívrohamot. Gyulladáscsökkentő hatása is van, csillapítja a bőrkiütéseket, az allergiás tüneteket és a migrénes fejfájást; nyugtatja a szemet. Jó hatással van a mellékvesékre, a tüdőre, az arcüregre, a szívre, az izom–, valamint a húgyivari rendszerre. Elixírként gyógyítja a bőrproblémákat.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  kristalyero blog
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Aventurin Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top