• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. augusztus 26., péntek

  Varázsleckék: Hívd be a varázslatot az életedbe!

  Bárki is vagy, bárhol is légy, és bármilyenek is a körülményeid, a hála varázsa az egész életedet képes megváltoztatni.  Ha elkezded gyakorolni a hálát, megérted, miért alakultak bizonyos dolgok rosszul az életedben, mások pedig miért hiányoztak. Ahhoz, hogy kaphass, adnod kell. Így szól a törvény. Ha nem adsz hálát, elvágod magad  a varázslattól és attól, hogy mindent megkapj, amit szeretnél.
  Ahhoz, hogy megtapasztalhasd a varázslatot, és gyökeresen megváltozzanak a jelenlegi körülményeid, rendszeresen gyakorolni kell, vagyis az életed részévé kell tenned a hálát. Az ősi mítoszokban és legendákban az embernek ki kell mondania a varázsigét ahhoz, hogy előcsalogassa a varázslatot. A hála segítségével is így lehet előcsalogatni a varázslatot. Ki kell mondanod hozzá a varázsigét:

  A Varázsformula a következő: 
  1. Tudatosan gondold magadban és mondd ki hangosan a varázsigét:
  2. Minél többször mondod ki tudatosan a  Varázsigét, annál több hálát érzel majd. 
  3. Minél több hála van benned - a gondolataidban és az érzéseidben -, annál nagyobb bőség lesz a jutalmad.Köszönöm!Köszönöm!Ha egy kicsit gyakorolod a hálát, az életed egy kicsit fog megváltozni. Ha pedig minden nap sokat gyakorolod, az életed drámaian megváltozik - oly módon, amit most még el sem tudsz képzelni. Hívd be a varázslatot az életedbe! Köszönöm!
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  Rhonda Byrne
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Varázsleckék: Hívd be a varázslatot az életedbe! Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top