• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. június 28., kedd

  Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Sugilit


  A sugilit a szeretet legjelentősebb kövei közé tartozik, elhozza a bíbor sugár energiáját a Földre.
   A spirituális szeretet és bölcsességet jelképezi, s ennek a szeretetnek a szabad áramlásához megnyitja és összehangolja a csakrákat.
  Spirituális tudatosságra ösztönöz, fejleszti az üzenetközvetítés képességét.
  Elkísér az előző életbe, vagy a köztes létálomba vezető utunkon, hogy megkeressük a rendellenesség okát. Ez a kő megadja a választ az élet minden nagy kérdésére, az olyanokra, mint: "Miért vagyok itt?", "Hogyan jöttem?", "Ki vagyok?" Hasznos kísérő a megvilágosodáshoz vezető bármilyen úton. Óvja a lelket a sokktól, a traumától és a csalódástól, és enyhíti a spirituális feszültséget.
  Segít az érzékeny embereknek és a fénymunkásoknak anélkül alkalmazkodni a földi rezgésekhez, hogy elkeserednének, vagy a saját rezgésük károsodna.
  A sugilit lehetővé teszi, hogy fényt és szeretetet vigyünk a legsötétebb helyzetbe is.
  Mivel elősegíti a megbocsátást és kizárja az ellenséges érzelmeket, hasznos a csoportokkal való foglalkozáshoz , mert megszünteti a közösségen belüli nehézségeket, és megkönnyíti a szeretetteljes kommunikációt.
  Pszichológiailag: a sugilit jótékonyan hat a beilleszkedni nem tudókra, azokra az emberekre, akik a Földet nem érzik az otthonuknak, valamint azokra is, akik paranoiában vagy skizofréniában szenvednek. Kitűnő az autisták számára. Megkönnyíti annak megértését, hogy a tudat milyen hatással van a testre, és mi a szerepe a rendellenességekben.
  Érzelmileg: a sugilit biztosítja azt a képességet, hogy a kellemetlen dolgokkal is szembenézzünk. Enyhíti a sajnálatot és a félelmet; arra sarkall, hogy bocsássunk meg önmagunknak.
  Mentálisan: a sugilit serkenti a pozitív gondolatokat, újrarendezi azokat az agystruktúrákat, amelyek az olyan tanulási nehézségek mögött húzódnak meg, mint a diszlexia. Támogat abban, hogy megalkuvás nélkül oldjuk meg a konfliktusokat.
  Fizikailag: a sugilit jótékony hatású a daganatos betegekre, mivel gyengéden feloldja az érzelmi nyugtalanságot és enyhíti a kétségbeesést. Eltávolítja a negatív energiát, szerető támogatást kölcsönöz, gyógyító energiát közvetít a test, a lélek és a szellem számára.
  Gyógyhatása: egyedülállóan jó fájdalomcsillapító: a benne található mangán–dioxid elmulasztja a fejfájást és a rossz közérzetet.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  Judy Hall: Kristálybiblia
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Sugilit Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top