• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. június 9., csütörtök

  Így aktiváljuk öngyógyító erőinket

  Minden gyógyulás öngyógyítás által megy végbe. Még a hivatalos orvostudomány is az öngyógyító erőkre hagyatkozik. Nem az antibiotikumok gyógyítják meg testünket, nem a kemoterápia gyógyít. Nem, hanem az öngyógyító erők és a működő immunrendszer, amely például egy baktériumfertőzés és antibiotikum szedés után ismét átveszi az irányítást. Az ember meggyógyul, és megszabadul a baktériumoktól. Vagy: a kemoterápia elpusztít minden rákos sejtet (a létfontosságú sejtek többségeit is!), de ezután minden a test öngyógyító erőin múlik. 

  Végső soron a klasszikus hasonszenvi gyógymód is az öngyógyító erőkre épít: a homeopátiát elsőként leíró Samuel Hahnemann már több mint kétszáz evvel ezelőtt „az életerő működésének szabályozásáról" beszélt a megfelelő homeopátiás orvosságok adása kapcsán.
  Ha a gyógyulás információs gyógymódok segítségével következik be a hivatalos orvostudomány ..spontán gyógyulást" szokott emlegetni. Vagyis nem igazán tudják, mi segített hirtelen a betegen. Valamilyen oknál fogva, talán az univerzum kegyéből, működésbe léptek az öngyógyító erők. Az eddig felsorolt információkból azonban gyanítható, hogy ez nem a véletlen műve, és hogy az öngyógyításból nagyon is kivehetjük a részünket. Testünk, ahogyan megbetegedni, úgy regenerálódni és meggyógyulni is képes. A titok nyitja a tudatos összpontosítás.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Így aktiváljuk öngyógyító erőinket Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top