• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. június 13., hétfő

  Finomérzékelési gyakorlatok: Bevezető

  Finomérzékelési gyakorlatok: Bevezető / ~ Spiritualitás, spirituális gyakorlatok
  A célirányos összpontosítás megtanulása és a szellemi technikák használatának megkönnyítése érdekében először bemutatunk néhány jól bevált előkészítő gyakorlatot: a mértani alakzatokkal, a gumiszalaggal és az energiagömbökkel végzett munkát, az ujjal való rajzolást és a színes lapok érzékelését. Ezek a gyakorlatok nagyban elősegítik a finomérzékelés kitapasztalását és elmélyítését.

  A gyakorlatokat természetesen nem elég egyszer elvégezni. Hosszabb gyakorlás szükséges ahhoz, hogy az ember igazán ráérezzen a képességeire, és fejleszteni tudja érzékenységét és a célirányos összpontosítást. Azok, akik 6-7 héten át rendszeresen végzik a gyakorlatokat, igen kifinomult érzékre, jó intuícióra tesznek szert, és ezzel egyidejűleg közérzetünk is rohamosan javulni kezd. A gyakorlatok különösen a színek és formák szellemi érzékelését javítják. Rendszeres gyakorlással javítható az energia és információ irányításának képessége is. A gyakorlatok mindezek mellett serkentik a tobozmirigy és a jobb agyfélteke működését. 
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Finomérzékelési gyakorlatok: Bevezető Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top