• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. május 6., péntek

  Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Sólyomszem


  Színe: kék, átlátszatlan, csíkozott
  Elem: Föld
  Csakra: torok, szakrális, homlok
  Gyógyítja: keringési rendszer, belek, láb, nyak-, vállmerevség.

  A sólyomszem a harmadik szembe, a torokcsakrába, és a solárba kapcsolódik. Ez a kő az áttekintés, a megértés köve, a tisztánlátásé. Segítségével megértheted, hogy abba a tudati állapotba milyen gondolkodással, milyen gondolatokkal juttattad magad. Megértheted mi, miért, és hogyan? Segít az átvilágításukban. Gondolkodásod gátjait is megértheted, és ha fel akarod oldani abban is segít neked minden a tiszta szándékon múlik, mely vágyként fakad fel benned, hogy jön-e változás? Mindaz, ami számodra ismeretlen. És ismertté akarod-e tenni? Ezt kell eldöntened.

  Már a nevéből is kitűnik, hogy ez a kő hatással van a szemre, valamint a fej egész területére. Használhatjuk minden szemproblémára, illetve a szem túlerőltetéséből eredő fejfájás kezelésére. Lelki síkon is kapcsolatban áll a szemmel. Képessé tesz a szellemi áttekintésre, távolságot tartva az eseményektől. Segít, hogy a zaklatott helyzetekben megőrizzük nyugalmunkat, higgadtságunkat, ne veszítsük el rálátásunkat. Ilyen módon a stresszes helyzetekkel is könnyebben elbánunk.
  A sólyomszem elsősorban raktároz. 
  Felvesz minden felesleges energiát, így minden területen alkalmazható, ahol túlteng az energia. 
  Emiatt csak rövid ideig szabad használnunk! 
  A sólyomszem nevéből is kitűnik, hogy ez a kő hatással van a szemre, valamint a fej egész területére. 
  Használhatjuk minden szemproblémára, illetve a szem túlerőltetéséből eredő fejfájás kezelésére. 
  Lelki síkon is kapcsolatban áll a szemmel. 
  Képessé tesz a szellemi áttekintésre, távolságot tartva az eseményektől. 
  Segít, hogy a zaklatott helyzetekben megőrizzük nyugalmunkat, higgadtságunkat, ne veszítsük el rálátásunkat. Ilyen módon a stresszes helyzetekkel is könnyebben elbánunk.

  Pszichikai, lelki hatások:
  A Sólyomszem megszünteti a korlátozó gondolkodás- és viselkedés mintákat. Enyhíti a pesszimizmust, ugyanakkor segíti a felelősségvállalást. segítségével a dolgokat külső szemlélőként is képesek vagyunk górcső alá venni, ez segíti az objektív értékelést az adott szituációban.


  Fizikai gyógyhatások: 
  A Sólyomszem javítja a keringési rendszert, jó hatását a belekre, gyomorra, emésztésre is kifejti. Oldja a váll és hát merevségét.


  Spirituális hatások:
  A Sólyomszem felszínre hozza a mélyen elzárt érzelmeket jelenlegi, ill. előző életekből egyaránt. A harmadik szemhez téve elősegíti a múlba és előző életeinkbe a bepillantást, tisztánltátást, sérelmeink más szemszögből való értelmezését.

  Alkalmazása:
  Harmadikszem csakrára ill. torok csakrára helyezve, vagy a kezünkben tartva. Gyomorbántalomnál a gyomor területére.

  A Kos jegy és a Sólyomszem: 
  A Kosnak könnyen szokásává válhat a felelősség áthárítása. 
  Az éber energiájú sólyomszem segít leszokni arról, hogy a saját maga által előidézett problémái miatt másokat okoljon. Arra ösztönzi a Kos csillagjegy szülöttjét, hogy odafigyeljen mások és a saját testi épségére. 
  A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták. Lehet, hogy Te már tudod mi a születési köved, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik. 
  Az egyes jegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  F: kristálytánc/gyogyitaskovekkel/shp.hu


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Sólyomszem Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top