• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. április 11., hétfő

  Ujjmasszázs az egészségünkért

  Egyre nagyobb teret hódít szerencsére az ujjmasszázs, sokan azonban még ma se tulajdonítanak neki túl nagy figyelmet. Pedig kellene, hiszen számos pozitív hatása van ujjaink dörzsölésének, most meg is mutatjuk mindet! 

  Ujjdörzsölés – de miért? 
  Lehet, hogy te sem tudod, de az ujjmasszázs már ősidők óta a legjobb módszer arra, hogy megőrizzük egészségünket, a hatását azonnal érezzük, próbáljátok ki mindenképpen. 
  Nézzük, melyik ujj milyen betegségre van hatással!

  Hüvelykujj
  Ha légszomjat érzel, vagy erősen, gyorsan, szabálytalanul ver a szíved, akkor masszírozd a hüvelykujjadat ugyanis ez az ujj a szívhez és a tüdőhöz köthető!

  Gyűrűsujj
  Székrekedés, gyomorpanaszok esetén nagyon hasznos lehet a gyűrűsujj masszírozása, ugyanis ez az ujj legfőképpen a gyomorhoz kapcsolódik.

  Mutatóujj
  A mutatóujj hasonlóan a gyűrűsujjhoz a gyomorhoz kapcsolódik, ezen kívül még a vastagbélhez is köthető. Ha tehát székrekedésed vagy éppen hasmenésed van, akkor masszírozd a mutatóujjadat.

  Középsőujj
  Ez az ujj a mozgásszervi betegségeket és az álmatlanságot gyógyíthatja meg, masszírozd meg bátran, hogyha nem tudsz aludni!

  Kisujj
  Fáj a fejed, migrénnel küzdesz? Masszírozd meg a kisujjadat, a hatás nem marad el.

  A masszírozás minden esetben legalább 60 másodpercig tartson, ezen kívül masszírozd meg a tenyeredet is, ugyanis a tenyéren lévő pontok is számos szervhez köthetők. Amit még sokan nem tudnak, az az, hogyha elég erősen tapsolunk, akkor javítjuk az egészségügyi állapotunkat!  
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  vitalzone.hu

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Ujjmasszázs az egészségünkért Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top