Adama van itt. Üdvözlet Telosból! Kiküldjük gondolatainkat neked, ahol te azokat szavak és képek formájában fogadod. Szeretjük ezt a kommunikáció formát, és sóvárgunk a többi felszíni testvérünktől érkező kommunikáció után. Szeretnénk kommunikációban állni az összes Fénymunkással a felszínen. Ez felgyorsítaná a felszínre való felbukkanásunkat és "térben" közelebb hozna hozzátok minket - ugyanis amit meg tudtok hallani, azzal azonosulni tudtok, és amivel azonosultok, azzal egységbe kerültök.

Adama van itt. Üdvözlet Telosból! 
Kiküldjük gondolatainkat neked, ahol te azokat szavak és képek formájában fogadod. Szeretjük ezt a kommunikáció formát, és sóvárgunk a többi felszíni testvérünktől érkező kommunikáció után. Szeretnénk kommunikációban állni az összes Fénymunkással a felszínen. Ez felgyorsítaná a felszínre való felbukkanásunkat és "térben" közelebb hozna hozzátok minket - ugyanis amit meg tudtok hallani, azzal azonosulni tudtok, és amivel azonosultok, azzal egységbe kerültök. A mi EGYSÉGÜNK az ami a felemelkedésünkbe juttat minket, és ez az egység az ami a foton övbe fog hajtani minket. Ez a hatalmas előrehaladás generálja azt az energiát, ami keresztülvisz mindannyiunkat. Mind EGYKÉNT végezzük ezt - egy egyesült Földtudatosságú Lényként, mely emberi tudatossággal áll kapcsolatban Minden tudatossággal és minden életformával. Úgyhogy utazzatok velünk, ahogy egyre közelebb hozzuk a tudatosságunkat egymáshoz, egészen addig, míg Egy Tudatosságként nem találkozunk a felszínen, Mindannyiunk felemelkedésére előkészülve. 
Közvetítette: Dianne Robins/2011
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: