• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. március 1., kedd

  Fizikai testünk rezgésemelése - mi a helyzet a hússal?

  A magasabb világokkal való kapcsolatteremtéshez nem elég tudatunk rezgésszintjét növelni, a fizikai testünkét is ugyanúgy emelni kell. A Fény oldalt segítő entitásokkal/lényekkel való kapcsolat során sokszor olyan energiákat kaphatunk, amire előre fel kell készíteni a testet. Ezért is szükséges megemelnünk rezgésünk frekvenciáit, hogy ezeket az energiákat kibírja testünk.
  Erre a célra ajánlott a magas rezgésű táplálékok fogyasztása, amik általában növényi eredetűek.
  Az ember a növényevő állatok húsát napi szinten fogyasztja (csirke, liba, disznó...).
  Ezzel ellentétben a húsevő állatok húsával kapcsolatban már vannak fenntartásaink. Ez is már a fejlődésnek egy korai szakasza.. a felismerés. Hogy nem embernek való táplálék.
  A növényi táplálékok a szervezetben erjednek. Az erjedés szaga (vagy illata) könnyebben elviselhető, mert magasabb frekvencián rezeg.
  Ellenben a hús viszont rothad. Még akkor is, ha ezt emésztésnek nevezzük. A lebomló táplálék illata/szaga árulkodik a rezgésének a frekvenciájáról is.
  Amit a hússal együtt beviszünk a szervezetbe az nem csak a rengeteg méreg, hormon, antibiotikum, amivel az állatok gyors növekedését elérik a gazdaságok.
  Az állatokat a megölésük/leölésük pillanatában hatalmába keríti a félelem, ami rendkívül alacsony rezgés, ami később is meghagyja a lenyomatát a húsban. Ezt pedig a hús megevésével beviszik az emberek a szervezetükbe.
  (Megjegyzem: Felsőbb dimenziós világokban ezt állati hullaevésnek nevezik.)
  A hús bevitel csökkentésének módszerei 
  A húsról való lemondás (ha esetleg valaki vegetáriánus szeretne lenni) vagy a mennyiségének a csökkentése nem mindenkinek könnyű, hiszen legtöbben olyan családba születnek, ahol minden héten (vagy épp minden nap) valamilyen húsféle van soron a napi menüben - legyen az reggeli, ebéd vagy vacsora. Ezért aki úgy dönt, hogy emelni akarja a testi rezgését is a hús elengedésével, annak azt tanácsolom, hogy fokozatosan kezdje annak elhagyását, hogy a szervezet is hozzászokjon. Semmiképp nem szabad rögtön kiiktatni az étrendből egyik napról a másikra.
  Másik módszer a tudat rezgésének emelése. Ha elég magas szintre emeljük frekvenciánkat, akkor nem csak a húst fogjuk önmagunktól csökkenteni (úgy, hogy egy idő után nem bírjuk megenni, csak akkor, ha a szervezetnek szüksége van rá), hanem olyan ételeket (és italokat) is, amik nem szolgálják már a fejlődésünket, és testünk rezgéseit. 

  Békítés 
  Amikor esetleg húst szeretnétek fogyasztani, gondoljatok arra az állatra, akinek a testéből enni szeretnétek. Köszönjétek meg neki az áldozatát. Szólítsátok és kérjétek Ariel arkangyal segítségét, hogy békítse meg az állat lelkét (mivel sok állat épp az erőszak miatt nem tud , akinek a húsát el akarjátok fogyasztani.) Ezután áldjátok meg az ételeteket. 
  (Az írást csak szerző ill. forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Fizikai testünk rezgésemelése - mi a helyzet a hússal? Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top