• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. március 31., csütörtök

  Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Napfény aura kvarc

  A napfény aura kvarc méltán kapta nevét a napsugárról, fényével beragyogja napunkat, energiájával feltölti erőközpontunkat és vitalitást biztosít egész napra.
  A napfény aura kvarc, mint ahogyan a többi aura kvarc, a természetes hegyikristály és nemesfémek alkímiájából született. A napfény aura kvarc elsősorban arany és vas atomokat hordoz magában és platina is lehet benne. A pontos eljárás, így a komponensek összetétele is titkos, eltérő lehet az egyes technológiáknál, de ismeretes, hogy nyomás és hő hatására juttatják be a kvarc szilicium-dioxid szerkezetébe az egyéb fématomokat. Az általam ismert forrásból származó vagyis Arkansasból a Mount Ida bányából való hegyikristály esetében az arany és vas jelenléte a valószínűbb.

  A napfény aura sárga színe eltér minden más természetes sárga ásványtól, erőteljes ragyogásával és élénk csillogásával hívja fel figyelmünket, szinte önként jelentkezik, hogy segítségünkre legyen.
  Elsősorban az erőközpontot azaz a napfonat csakrát támogatja, bár hegyikristály mivolta lévén a teljes energiarendszerünkben kifejti hatását  mint mestergyógyító. Az arany intenzív tisztító, megfiatalító és energetizáló hatása régóta ismert, az alkímiai folyamatok katalizátora. A vasnak szintén jelentős szerepe van szervezetünk energia áramlásában, a fizikai vitalitás megőrzésében és a fáradtság leküzdésében.
  A napfény aura kristály tűz energiát hordoz magában, aktivitásra ösztönöz, hiszen az arany és a vas is yang/ férfi minőséget mutat.
  A napfonat csakra az egyik jelentős energiaközpontunk, testi szinten számos szerv működésére, mint gyomor, máj és lép, valamint az emésztés és táplálék beépítésének folyamataira hat. Ezeken a területeken tároljuk számos korábbi érzelmi sérüléseinket, a „megemészthetetlen” helyzeteket és bántalmakat.
  A jól-lét, magabiztosság és saját identitásunk forrása is a solar plexus, tehát nem csak testi egészségünk, de az életben való előrehaladáshoz is alapvető a megfelelően működő harmadik csakra. A napfény aura segít minket ennek elérésében fizikai szinten a méreganyagok kitisztításában, az emésztési folyamatok támogatásában valamint a nyirokrendszer stimulásával.
  Érzelmi szinten támogat abban, hogy ráleljünk saját igazságunkra, napsugaras fényével áthangolja az alacsony önértékelést és segít leküzdeni a felelősség terhéből adódó félelmeket. Erővel, egészséges önbizalommal, derűvel tölt fel.
  A napfény aura kvarc remek társ a hosszú, intenzív munkanapokon, különösen amikor huzamosabban aktív figyelemre, éberségre van szükség, hiszen az agyi tevékenységre is serkentőleg hat.
  Hosszú téli borús napokon napfény hiányában a depresszív hangulat megelőzésére is alkalmas, illetve oldja a már kialakult kedvtelenséget, rossz hangulatot.
  Arany tartalma miatt széles spektrumú védelmet biztosít.
  A napfény aura kvarc üzenete: fedezd fel örömöd forrását, fogadd életedbe a derűt és mosolyt, élj könnyeden!
  A napfény aura kvarc Jophiel arkangyal és Antariel arkangyal, az egység arkangyala kapcsolódik hozzá.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  F: kristalytanc
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Napfény aura kvarc Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top