• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. március 31., csütörtök

  Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Apofillit

  Az Akasa Krónikák hordozója (mindannak az ezoterikus tárháza, ami már megtörtént, és ami még történni fog, beleértve korábbi életekről szóló információkat is).
  A magas víztartalma miatt az apofillit hatékonyan vezeti az energiát. Jelenléte egy helyiségben erősíti az energiákat, mivel a rezgéseket hatékonyan közvetíti.
  Tudatos kapcsolatot teremt a fizikai és a spirituális világ között. A testen kívüli utazások alatt erős kapcsolatot tart a fizikai testtel; és elősegíti, hogy az információk spirituális birodalomban is eljussanak a fizikaiba.
  Ez a spirituális kő fokozza a tisztítást és a megérzést, valamint képessé tesz a jövő eseményeinek megismerésére. Kitűnő a kristályból történő jósláshoz.

  Pszichológiailag: az apofillit lehetővé teszi, hogy kívülállóként szemlélhessük a saját viselkedésünket, s kijavítsuk benne mindazt, ami hiba vagy visszatetszést keltő. A nagy képességet és a tartózkodást egyaránt lerombolja.
  Az igazság köve: segít megismerni a valódi énünket, s azt megnyugtatni a világnak is.
  Mentálisan: nyugtató hatása van. Hatékonyan csökkenti a stresszt, feloldja a mentális blokkokat és a negatív gondolkodás mintákat.
  Visszafogja a vágyakozást.
  Spirituális szinten az apofillit univerzális szeretettel itatja át az elemző–döntéshozó folyamatokat, így az értelem és a lélek összekapcsolódik.
  Érzelmileg: ez a kristály felszabadítja az elfojtott érzelmeket. Elűzi a szorongást, az aggodalmakat és a félelmeket. Csillapítja a balsejtelmeket, elviselhetővé teszi a bizonytalanságot.
  Spirituálisan: az apofillit megnyugtatja és földeli a lelket. Erősen kapcsolódik a spirituális világhoz, miközben hozzájárul ahhoz, hogy jólérezzük magunkat a testünkben.
  Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, fokozza a spirituális látásmódot.
   Kapcsolata az Akasa Krónikákkal megkönnyíti az időutazást az előző életben.
  Gyógyhatása: az apofillitet úgy tekintik, mint a reiki gyógyítás hatékony segítőjét. De minden más energia gyógyítás hatékony segítője lehet. Megkönnyíti, hogy a páciens teljesen ellazuljon, és fogékony legyen az őt érő hatásokra; ugyanakkor kiiktatja a gyógyító személyt, s ezáltal a gyógyító energia átadása a beteg számára teljesen tiszta formában történik meg.
  Ez a kő légzőszervekre hat, így a mellkashoz tartva megállítja az aszmás rohamot. Hatástalanítja az allergiát, erősíti a nyálkahártya és a bőr regenerációját. A szem megfiatalodik, ha mindkettőre egy–egy apofillitet teszünk. Különösen hasznos a lélek gyógyításával kapcsolatban; és segít abban, hogy a lélek el tudja fogadni, hogy fizikai testben kellett reinkarnálódnia.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  Judy Hall: Kristálybiblia

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Apofillit Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top