• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. február 10., szerda

  Az univerzum szövetségei: A Galaktikus Föderáció és az Orion-csoport

  Az galaktikus (idegen) testvéreknek 13 millió űrhajója várakozik jelenleg a Föld közelében. Legtöbbjük egy párhuzamos dimenzióban tartózkodik. Nagyon ritkán mutatkoznak, szállnak le a Földre vagy visznek el valakit, mert véleményük szerint még túl nagy az emberekben lakozó félelem. Folyamatosan vizsgálják a kiválasztott egyének érzelemvilágának változásait és az egyes helyzetekre való reagálásukat. Hasznosnak tartják az UFO-jelenség széles körű publikálását és a felvilágosító jellegű ismeretterjesztést, mivel ez nagymértékben csökkenti az emberekben rejtőző félelmet és bizonytalanságot.
  Ashtar Sheran tízmillió lény közvetlen parancsnoka, az Intergalaktikus Tanács Békeszövetségének (Galaktikus Konföderáció másnéven) a Föld szektorában tartózkodó erőit irányítja. Állandóan figyelik a földi eseményeket és nyilvántartják a Naprendszeren belüli üstökösök és kisbolygók pályáját, hogy időben beavatkozhassanak, ha azok valamelyike veszélyeztetné a Földet.
  A Galaktikus Föderáció tagjairól bővebben itt olvashatsz:
  http://www.fenyorveny.hu/2013/11/a-galaktikus-foderacio-tagjai-bevezetes.html
  Ashtar és csapata bármikor képes egyszerre megszakítani az összes tévé- és rádióadást és minden földi nyelven saját üzeneteiket közvetíteni (ahogy azt tették 1977-ben is). Ugyancsak módjukban áll(na) a nukleáris fegyverek hatástalanítása és a már kilőtt rakéták megállítása is.
  Ashtar parancsnok mellett a másik közismert forrás a Ré Szövetség (akik egyébként ugyanúgy tagjai a konföderációnak). A Ré név ismerős számunkra az egyiptomi történelemből és ez nem véletlen, a mai Ré ugyanaz az ókori napisten. Ré egy népcsoport képviselője és a konföderáció közvetítője. A nép, amihez ő tartozik, a Vénuszon fejlődött és azóta a hatodik dimenzióban létezik.
  Ré üzenetei szerint az emberi lelkek folyamatosan fejlődnek a reinkarnációkon keresztül, amelyet a Végtelen Teremtő szolgálatában álló Szövetség irányít. Tevékenységük arra irányul, hogy a kiválasztottakon keresztül terjesztett üzenetek révén elősegítsék az emberek spirituális tökéletesedését. Soha nem jelennek meg anyagi valóságukban vagy űrhajóikkal, kizárólag telepatikus úton tartják a kapcsolatot a földiekkel.
  Az univerzumban vannak negatív idegenek is (ahogy sok kontakt is már beszámolt róla régebben), mint például az Orion-csoport. Az ő céljuk az volt, hogy létrehozzanak egy elit uralkodó társadalmat, amelyet a többi rabszolgaként tart el. Ez látható most jelenleg a Földön. /Lásd: illuminátusok, szabadkőművesek és egyéb titkos társaságok tagjai./ Csak az emberek többsége még mindig nem ébredt fel, és nem látják a valóságot. 
  Az Orion-csoport nem törődik más civilizációkkal, csak a sajátjával. A csoport tagjai olyan fajokból állnak, mint a drákóiak, a reptiliánok (másnéven szauroidok) és a szürkék.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  (Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  Kiválasztottak
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Az univerzum szövetségei: A Galaktikus Föderáció és az Orion-csoport Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top