• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2016. január 27., szerda

  Láthatatlan idegen entitásokat fedezett fel a Thunder Energies új teleszkópjával


  A Thunder Energies (TNRG:OTC) vállalat nemrég láthatatlan entitásokat észlelt földi környezetünkben a forradalmi homorú lencsés Santilli teleszkóppal (ez a Thunder Energies védjegye és szabadalma alatt áll). A Thunder Energies korábban már mutatott be bizonyítékokat antianyag galaxisok, antianyag aszteroidák és antianyag kozmikus sugárzás látszólagos létezéséről, amelyeket előző vizsgálatok során észleltek. A legújabb megfigyeléseket dokumentálva bizonyítékokat mutatott be a Thunder Energies láthatatlan idegen entitások létezéséről (ITE), melyek sötét vagy világos típusúak.
  Ez egy hatalmas felfedezés. Nem tudjuk, hogy mik ezek az entitások. Láthatatlanok a szemünknek, láthatatlanok a távcsöveinknek, vagy a hagyományos Galileo teleszkópjainknak is. De ezek az entitások teljes mértékben láthatóak a Santilli teleszkópjaik kameráinak köszönhetően." - nyilatkozta Dr. Ruggero Santilli, a Thunder Energies vezérigazgatója. 
  A vizsgálat során a láthatatlan idegen entitások két típusát különböztették meg. Az ITE-1 és ITE-2 jelölést adták nekik. Az ITE-1 típusú entitás a Santilli teleszkóp homorú lencséinek köszönhetően vált láthatóvá, és a hozzá csatlakoztatott digitális kamera hátterén "sötét objektumként" jelent meg. Az ITE-2 típus "világos objektumként" látszik a kamera képén.
  AZ ITE-1 típusú idegen entitásról kimutatták, hogy főként földfelszíni és Hold körüli pályán találhatók. Az ITE-2 általában polgári, ipari és katonai létesítmények fölött helyezkedik el közvetlenül.
  A Thunder Energies vállalat egy áttörést jelentő új technológiákat használó cég az optika, az atomfizika és az üzemanyag elégetés élvonalbeli területein.
  Technikai információk a felfedezésről (angolul):

   Dr. Santillivel és Dr.Gaines elnök-vezérigazgatóval készült interjú (angolul):

  További információk a vállalat oldalán: http://thunder-energies.com
  Fordította és közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
  (Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  Forrás: http://thunder-energies.com
  http://www.prweb.com/releases/2016/01/prweb13168382.htm
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Láthatatlan idegen entitásokat fedezett fel a Thunder Energies új teleszkópjával Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top