• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2015. december 29., kedd

  Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Rózsaszín achát

  Ásványtani meghatározás: achát természetes vörös színnel, trigonális, vulkáni
  Fizikai testre gyakorolt hatása: A rózsaszín achát kristály felkészíti a testet a magas rezgésű energiák befogadására.
  Lélekre gyakorolt hatása: A rózsaszín achát kristály szembesít saját spirituális utunkkal. Megérteti velünk hol állunk a lelkünk karmikus ösvényén.
  Mentális képességekre gyakorolt hatása: A rózsaszín achát kristály segít összpontosítani spirituális utunkon hozott döntések közben.
  Mágikus tulajdonságai: A rózsaszín achát kristály felkészít a mágikus rituálé kivitelezésére. A rituálé előtt több napig hordjunk rózsaszín achát karkötőt vagy nyakláncot.
  Feng Shui: felhasználása: A rózsaszín achát kristályfüggő az ablakokban felfüggesztve megszűri a beáramló chit, kívül tartja a fertőzött életidegen energiákat.
  Angyala: Raziel arkangyal szívkristálya a rózsaszín achát.
  Egyiptomi istene: Thot isten szívkristálya a rózsaszín achát.
  Horoszkóp besorolás: A rózsaszín achát a Kecske (kínai horoszkóp) jegyű emberek születési lélek kristálya.
  Leírás:
  A rózsaszín achát segíti az ezoterikus ismeretek elsajátítását és a spirituális energiák befogadását. Kellő felkészülés után elvezet minket a beavatáshoz vezető közvetlen útra. Pártolja a tanulást és a tanultak hatékony alkalmazását a mindennapi életben. Védelmet és tanácsokat ad a mágia követőinek. Őrzi a rejtett és a tiltott ezoterikus ismereteket. A kiválasztottakat ráébreszti egyéni útjukra, és végigkíséri őket rajta. Szükség esetén kialakítja és megformálja az egyéni pozitív értékrendet. A hatékonyság érdekében csoportosítja és rendszerezi a tanulnivalókat. Átláthatóvá teszi a világ feltárandó titkait.
  Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Rózsaszín achát Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top