• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2015. november 21., szombat

  Cobra: Esemény meditáció 2015.nov.21.

  Itt az idő, hogy újra cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása hosszú időbe telik. Itt az esély, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kisebb és nagyobb csoportokban, egyedül vagy párokban fogunk találkozni november 21-én. Ezen a napon lezárul egy fontos ciklus és egy új veszi kezdetét. Ez egy fordulópont, amikor felhasználhatjuk kollektív manifesztációs erőnket, hogy támpontként szolgáljon azoknak a változásoknak a beindítására, amire mindannyian várunk.
  Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon és segítségül hívják azokat a pozitív földönkívüli csillagtestvéreinket és felszín alatti fénylényeket jelenlétét és beavatkozását, akik segíteni fognak nekünk bolygónknak a sötét erők zsarnoksága alól való felszabadítási folyamatában, hogy a történelmünkben először esélyünk legyen a Föld szabad polgáraiként megteremteni saját sorsunkat.
  Ezen a napon a tömeges erőfeszítésünk fogja beindítani azt a folyamatot, ami segít aktiválni a Tervet úgy, hogy az megvalósuljon. Aktiválásunkkal ezen a napon kinyilatkoztatjuk Fény Győzelmét. Osszátok meg világszerte ez a hírt! Küldjétek tovább weboldalaknak és blogoknak. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Hozzatok létre facebook csoportokat helyieknek világszerte. Facebook eseményt is létrehozhatsz ehhez a meditációhoz. Youtube videót is készíthettek.
  Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha sokan részt vesznek ebben a meditációban, segíthetünk közelebb hozni az Eseményt. 
  A meditáció november 21-én szombaton, közép-európai idő (CET) szerint 21:12-kor lesz. (Ez Magyarországon 21:12) Ez Kairóban 22:12, Londonban 20:12, New Yorkban 15:12, Los Angelesben 12:12, és november 22-én Tajpejben 04:12.

  A további időzónákat itt nézheted meg:

  Instrukciók:
  1. Használd saját technikád a nyugalmas tudatállapot eléréséhez (összpontosíts a lélegzésedre pár percig).  
  2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Közzétételt és az Eseményt.
  3. Képzelj el egy fénysugarat, ami a Lélek Csillag csakrádból árad (kb. 20 cm-el a fejed fölött) a Lélek Csillag csakrájába mindenkinek aki meditál.  
  4. Képzeld el, ahogy ez a közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ összes tájáról, összekapcsolódva mindenki Lélek Csillag csakrájához, a felszínen, a felszín alatt és szerte a Naprendszerben. Képzeld el, hogy minden lény, aki érintett a Földön zajló eseményekben, azzal a céllal kerül harmóniába egymással, hogy a lehető leghamarabb pozitív módon megvalósítsák a Közzétételt és az Eseményt.
  Képzeld el, hogy az összes plazma strangelet és toplet bombát eltávolítják. Vizualizáld, hogy az összes többi egzotikus fegyvert technológiát erőfeszítés nélkül eltávolítják. Képzeld el a teljes nyilvánosságra hozatalt (Közzétételt), a földönkívüliek jelenlétéről és a titkos űrprogramokról szóló információ megjelenését a tömegmédián keresztül. Vizualizáld, hogy az Esemény megtörténik, végre felszabadítva a Föld bolygót.
  További Eseményről szóló cikkeket itt találsz: http://www.fenyorveny.hu/search/label/Esem%C3%A9ny
  Cobra/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Esemény meditáció 2015.nov.21. Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top