• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2015. november 18., szerda

  Az élet a legnagyobb tanítómester

  Az élet egy nagy utazás,egy nagy kaland,tele van buktatókkal, néha magunk se tudjuk hova tartunk, és olyan is van,hogy egész máshová érkezünk,mint ahova indultunk. Mégis ez a folyamatos változás az egyetlen biztos dolog az életben. Meg kell próbálnunk leküzdeni a változástól, instabilitástól való félelmünket. Fontos, hogy próbáljuk a magunk útját járni, a saját életutunkat kövessük,akármilyen az mert csak az hozhat számunkra lelki fejlődést. Önmagunkat kövessük,önmagunk belső hangját. Ne a tömegeket és ne másik embert.A magunk számára értékeset kövessük.
  Ahány ember,annyi az út és a lehetőség,hogy meglássa az összefüggéseket és, hogy megfelelő segítőkre találjon az útján. A segítő sokféle,különböző formát ölthet. Megjelenhet egy másik ember személyében,Hires tanítóéban,mesterében éppúgy,mint alkalmanként az édesanya,barát vagy akár egy idegen ember szájából elhangzó mondatként.
  Lehet, hogy "könyvbe bújt",vagy különleges "muzsikaként" árad a világra és arra,aki rátalál.
  Azt mondják:"mikor kész a tanítvány,megjelenik a mester."
  Az élet a legnagyobb tanítómester. Ezért a mindennapjainkban kapjuk a legtöbb leckét,sokszor idegenektől,néha barátoktól,családtagoktól,törekednünk kell rá,hogy megértsük ezek üzeneteit:
  "Az ember előrefelé él és visszafelé érti meg."
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  magikuserintes
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Az élet a legnagyobb tanítómester Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top