• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2015. október 20., kedd

  Város képe jelent meg az égen Kínában - Hologramm? Blue Beam? Párhuzamos univerzum?

  A következő videót egy helyi lakos készítette, melyen egy titokzatos város látható felhőkarcolókkal együtt, felhőkön lebegve Foshan felett, Guangdong tartományban Kínában. A felvételt 2015 október 7-én készítették.
  Az elképesztő jelenség, amely csupán néhány percig tartott mielőtt teljesen eltűnt,  több helyi lakost sokkolt. Több fórumon arra jutottak, hogy délibábról van szó, melyet természetes eredetű optikai csalódás okozott. A fénysugarak épp úgy esnek hogy távoli objektumok képét vetítik az égre. A másik lehetőség a Fata Morgana típusú délibáb.
  Egyesek szerint azonban ennek a jelenségnek a hátterében a Blue Beam projekt állhat, amit éppen teszteltek. A Blue Beam egy titkos amerikai holografikus technológia, amivel elképzelhető hogy azt tesztelték, hogyan reagál a lakosság a látottakra Fosham városában. Ugyanakkor vannak olyanok is, akik szerint egy vortexet látunk egy párhuzamos univerzumból. A választ egyelőre nem tudni.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  paranormal.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Város képe jelent meg az égen Kínában - Hologramm? Blue Beam? Párhuzamos univerzum? Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top