Szappan készítése házilag / Szappankészítés hideg eljárással (LINKTÁR)

Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez!
Szappan készítése hideg eljárással: I.A biztonsági szabályok
Szappan készítése hideg eljárással: II.Alapvető és fakultatív hozzávalók
Szappan készítése hideg eljárással: III.Eszközök és formák
Szappan készítése hideg eljárással: IV.Csináljunk szappant – avagy az első recept
Szappan készítése hideg eljárással: V.Hogyan írjunk saját szappan receptet?
Szappan készítése hideg eljárással: VI.Folyadékok viselkedése és használata a szappanban
Szappan készítése hideg eljárással: VII.Zsírok viselkedése és ajánlott mennyisége a szappanban
Szappan készítése hideg eljárással: VIII.Egyéb természetes adalékok
Szappan készítése hideg eljárással: IX.Hogyan javíthatjuk a leggyakoribb hibákat?
A szappanosodás szakaszai – Avagy amire leginkább oda kell figyelni
A nagy szappanos kérdés: pH?!
Hogyan “komponáljunk” szappanreceptet?
A zsírok SAP-ja
Ötletek a levendula illóolaj kombinálásához, elsősorban szappanban
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: