• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2015. október 26., hétfő

  Gyertya színek jelentése: Fekete gyertya

  Az egyik legtitokzatosabb szín. Komoly, konvencionális szín, rejtélyes és kifinomult. Sokan óvakodnak tőle a fekete színhez kötődő negatív hagyományok miatt, mint pl. a gyász, a sötétség, vagy a fényhiányos téli hónapok depressziója. Sok "mágus", parapszichológus használja a fekete gyertyát mindenféle oldó-kötő mágiához. Ez is jócskán hozzájárult a negatív érzésekhez, amit egy fekete gyertya kelthet.
  Ennek ellenére jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik hosszabb ideje elhúzódó problémákkal, gondokkal küszködnek, mert erőteljes negatív energia elnyelő hatása vitathatatlan. A fekete gyertyát általában párban használjuk, mindig olyan másik színű gyertya mellett, amely színnek megfelelő területen vannak a megszüntetendő gondok, illetve amely területet szeretnénk rendbe tenni, tehermentesíteni.
  Ugyanakkor a titkok megtestesítője is, így tehát ha meggondolatlanul osztottuk meg féltett titkunkat, akkor is célszerű egy fekete gyertyát gyújtani, annak érdekében, hogy a titok, továbbra is titok maradjon.
  Kulcsszavai: titok, gyász, gondok, problémák, probléma, akadály, akadályok, átok, rontás, negativitás, energia vámpír, energia blokk, energia blokád
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  hotdog.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Gyertya színek jelentése: Fekete gyertya Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top