• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2015. szeptember 24., csütörtök

  Cobra: Meditáció Európáért jelentés / Béke meditáció minden nap (2015.szept.22.)

  A Meditáció Európáért nagyon sikeres volt. Emberek tömegei reagáltak nagyon gyorsan a hívásra és együtt nagy mértében sikerült stabilizálni az energiát Európában. Érdekes megjegyezni, hogy a legnagyobb érdeklődés a menekültválsággal legsúlyosabban érintett országokban volt: Németországban és Magyarországon. Bár a menekültválság forrását (Cabalt) még nem távolítottuk el, éberségünkkel és a gyors cselekvésünkkel nagy mértékben ellensúlyozhatjuk a tetteik következményeit.
  Ezért a Fény erők azt kérték, hogy továbbra is tartsuk ezt fókuszban és végezzük a meditációt minden nap ugyanabban az időben (este 7-kor közép-európai nyári időszámítás szerint), amíg a helyzet nem stabilizálódik.
  Itt lehet csatlakozni a meditációhoz FB-n: https://www.facebook.com/events/1712306329001655/

  /Megjegyzés az időponthoz/időpontokhoz kapcsolódóan: Mivel sokaknak munka miatt nem megfelelő az időpont:
  Aki nem tud meditálni az adott időpontban, csak később, az csak a gondolataival jelentse ki, hogy szeretne EGYütt lenni, és összekapcsolódni velünk térben és "időben" egyaránt.
  Mivel olyan, mint IDŐ nem létezik. Csakis a MOST örök pillanata. MINDEN egy azon időben történik és létezik. Nincs múlt, vagy jövő. Csakis a Jelen. És a MOST! Bármit, bármikor csináltok, azt MOST csináljátok. A Jelen Örök pillanatában. Bármi amit megtapasztaltok, és amit még tapasztalni fogtok, mind megtörtént már (a MOSTban). - szerk. Sandal /
  Azok, akik vezettetést éreznek a részvételhez, itt találhatják a leírást a meditációhoz:
  http://www.fenyorveny.hu/2015/09/beke-meditacio-minden-nap.html
  Ugyanezen a linken találhatod a lakóhelyednek megfelelő időzónákat is. 
  Emellett van egy nagyon egyszerű technika a Szíriában lévő Istennő örvény megerősítésére, amit az archónok megpróbálnak elnyomni.
  Egyszerűen csak képzeld el ezt az ősi halafi agyagedény darabot forogni az szíriai/iraki régió fölött, megerősítve ezzel az ott lévő Istennő örvényt és eltávolítva minden sötétséget a területről.
  Ez a halafi agyagedény darab, ami 7000 évvel ezelőtt készült, olyan szakrális geometriai kódokat tartalmaz, melyek aktiválják az Istennő jelenlétét és eltávolítja a sötétséget mind a négy irányból.
  Szeptember második felében az energiák meglehetősen intenzívek és beindítják a bolygó felszínén élő emberek személyiségeinek elnyomott árnyoldalait. A Fényerők azt kérték, hogy főleg ezen az időn belül, az emberek dolgozzanak a személyiségük egyesítésén és ne vetítsék ki árnyoldalukat azzal, hogy mások támadnak, hanem inkább arra fókuszáljanak, hogy valami pozitívat hozzanak létre, és arra koncentráljanak.
  Továbbá a Fény erők szeptember 28-án semmi rendkívüli drasztikus dologra nem várnak, ami megtörténne, szeptember 28-i tömeges felemelkedés, vérhold tetrád holdfogyatkozás/aszteroida becsapódás/világvége/NWO új világrend felavatás, és hogy akkor ők majd zöld lámpát adnak nekem, hogy sok fontos információt tegyek közzé.
  A Fény Győzelme!
  Cobra/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Meditáció Európáért jelentés / Béke meditáció minden nap (2015.szept.22.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top