A Meditáció Európáért nagyon sikeres volt. Emberek tömegei reagáltak nagyon gyorsan a hívásra és együtt nagy mértében sikerült stabilizálni az energiát Európában. Érdekes megjegyezni, hogy a legnagyobb érdeklődés a menekültválsággal legsúlyosabban érintett országokban volt: Németországban és Magyarországon. Bár a menekültválság forrását (Cabalt) még nem távolítottuk el, éberségünkkel és a gyors cselekvésünkkel nagy mértékben ellensúlyozhatjuk a tetteik következményeit. Ezért a Fény erők azt kérték, hogy továbbra is tartsuk ezt fókuszban és végezzük a meditációt minden nap ugyanabban az időben (este 7-kor közép-európai nyári időszámítás szerint), amíg a helyzet nem stabilizálódik.

A Meditáció Európáért nagyon sikeres volt. Emberek tömegei reagáltak nagyon gyorsan a hívásra és együtt nagy mértében sikerült stabilizálni az energiát Európában. Érdekes megjegyezni, hogy a legnagyobb érdeklődés a menekültválsággal legsúlyosabban érintett országokban volt: Németországban és Magyarországon. Bár a menekültválság forrását (Cabalt) még nem távolítottuk el, éberségünkkel és a gyors cselekvésünkkel nagy mértékben ellensúlyozhatjuk a tetteik következményeit.
Ezért a Fény erők azt kérték, hogy továbbra is tartsuk ezt fókuszban és végezzük a meditációt minden nap ugyanabban az időben (este 7-kor közép-európai nyári időszámítás szerint), amíg a helyzet nem stabilizálódik.
Itt lehet csatlakozni a meditációhoz FB-n: https://www.facebook.com/events/1712306329001655/

/Megjegyzés az időponthoz/időpontokhoz kapcsolódóan: Mivel sokaknak munka miatt nem megfelelő az időpont:
Aki nem tud meditálni az adott időpontban, csak később, az csak a gondolataival jelentse ki, hogy szeretne EGYütt lenni, és összekapcsolódni velünk térben és "időben" egyaránt.
Mivel olyan, mint IDŐ nem létezik. Csakis a MOST örök pillanata. MINDEN egy azon időben történik és létezik. Nincs múlt, vagy jövő. Csakis a Jelen. És a MOST! Bármit, bármikor csináltok, azt MOST csináljátok. A Jelen Örök pillanatában. Bármi amit megtapasztaltok, és amit még tapasztalni fogtok, mind megtörtént már (a MOSTban). - szerk. Sandal /
Azok, akik vezettetést éreznek a részvételhez, itt találhatják a leírást a meditációhoz:
http://www.fenyorveny.hu/2015/09/beke-meditacio-minden-nap.html
Ugyanezen a linken találhatod a lakóhelyednek megfelelő időzónákat is. 
Emellett van egy nagyon egyszerű technika a Szíriában lévő Istennő örvény megerősítésére, amit az archónok megpróbálnak elnyomni.
Egyszerűen csak képzeld el ezt az ősi halafi agyagedény darabot forogni az szíriai/iraki régió fölött, megerősítve ezzel az ott lévő Istennő örvényt és eltávolítva minden sötétséget a területről.
Ez a halafi agyagedény darab, ami 7000 évvel ezelőtt készült, olyan szakrális geometriai kódokat tartalmaz, melyek aktiválják az Istennő jelenlétét és eltávolítja a sötétséget mind a négy irányból.
Szeptember második felében az energiák meglehetősen intenzívek és beindítják a bolygó felszínén élő emberek személyiségeinek elnyomott árnyoldalait. A Fényerők azt kérték, hogy főleg ezen az időn belül, az emberek dolgozzanak a személyiségük egyesítésén és ne vetítsék ki árnyoldalukat azzal, hogy mások támadnak, hanem inkább arra fókuszáljanak, hogy valami pozitívat hozzanak létre, és arra koncentráljanak.
Továbbá a Fény erők szeptember 28-án semmi rendkívüli drasztikus dologra nem várnak, ami megtörténne, szeptember 28-i tömeges felemelkedés, vérhold tetrád holdfogyatkozás/aszteroida becsapódás/világvége/NWO új világrend felavatás, és hogy akkor ők majd zöld lámpát adnak nekem, hogy sok fontos információt tegyek közzé.
A Fény Győzelme!
Cobra/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: