• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2015. július 9., csütörtök

  Sírva fakadt a kislány, mikor megtudta, hogy honnan jön a hús /VIDEÓ/


  Egy ötéves ír kislánynak a vacsorakészítés közben magyarázták el, honnan kerül a hús a tányérra. A csöppség zokogásban tört ki.
  „Tényleg nem akarok állatokat enni! Annyira kedvesek! Miért darabolják fel őket az emberek? Nem akarom, hogy feldarabolják őket!” – mondta a kis Indie-Rose.
  A kislány leszögezte azt is, hogy nem szeretne lovacskát enni. Amikor az édesanyja párja azzal próbálta vigasztalni, hogy az emberek ritkán esznek lóhúst, inkább marhát, csirkét, malacot szoktak enni, a kislány a legkevésbé sem nyugodott meg. „De a malacok is kedvesek! A csirkék is kedvesek, és a tehenek is kedvesek!” – válaszolta meggyőződéssel.
  A kislány édesanyja egy brit lapnak elmondta: Indie-Rose mindig is nagyon szerette az állatokat, még azt sem tudja elviselni, hogy egy pókot vagy legyet megöljenek előtte. A videón látható beszélgetés óta pedig vegetáriánus.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  Forrás: The Dodo/nlcafe
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Sírva fakadt a kislány, mikor megtudta, hogy honnan jön a hús /VIDEÓ/ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top