• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2015. február 11., szerda

  Fényes objektum Texas felett


  Az alábbi két fényképet Crystal Beach-en (Texasban) készítette egy férfi 2014.dec.11.-én.
  A szemtanú, Larry Nash egy építkezésen dolgozott, mikor meglátta az égen a fényes objektumot. Munkatársai is tanúi voltak az eseménynek. 
  - Szabad szemmel is látni lehetett. Olyan volt, mint egy óriási buborék. - magyarázta Nash a helyi médiának, a Beaumont Enterprise-nak.
  A jelenség fémes hatást keltett állítólag és oda-vissza változtatta a színét zöld és lila között. Sajnos a telefon kamerájával készült felvételek ezt a színváltozást nem tudták visszaadni.
  Az UFO több, mint 45 percig volt látható.
  Egyesek úgy vélik, hogy a képek inkább naphalora* (melléknap* vagy napkutya* másnéven) hasonlítanak... /*A melléknapokat a levegőben levő jégkristályokon megtörő fény hozza létre. A melléknapok kialakulásához lapos hatszögletű jégkristályok jelenléte szükséges. Általában magasan lévő fátyolfelhőkön alakul ki, de nagyon hideg idő esetén létrejöhet alacsonyan elhelyezkedő, gyémántpornak nevezett jégkristályokon is. Ezek a kristályok prizmaként viselkedve a Nap fényét 22 fokkal eltérítik, így a melléknapok általában a napkorongtól 22 fokos távolságra helyezkednek el./
  Közzétette: Sandalwww.fenyorveny.hu

  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Fényes objektum Texas felett Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top