A felszíni lakosság kritikus tömege nem volt meg, de az aktiválás jelentős sikert aratott. Az elkötelezett erős, központi csoportunk mellett több tízezer Fénymunkás és Fényharcos vett részt szerte a világon.

A felszíni lakosság kritikus tömege nem volt meg, de az aktiválás jelentős sikert aratott. Az elkötelezett erős,  központi csoportunk mellett több tízezer Fénymunkás és Fényharcos vett részt szerte a világon.
Az aktiválás során valami jelentős dolog történt, ami még sohasem fordult elő az elmúlt 25 000 évben. Az Ellenállási Mozgalom és az Agartha Hálózat 144 000 kritikus tömege a felszínre került a föld alatti birodalmakból egy rövid időre, és végigcsinálta az aktiválást a felszínen pontosan ugyanúgy, ahogy az instrukciók szóltak. Ez létrehozott egy bizonyos speciális rezonancia mezőt, amely energia impulzusokat csatornázott, és stabilizálta az éteri Fényrácsot arra a pontra, amely már képes lesz befogadni az Esemény idején keletkező energetikai lökéshullámot.
Így járulhat hozzá bárki a maga módján ahhoz, hogy az éteri energia Fényrács stabil maradjon a közeljövőben, ahogy közeledünk az Esemény felé.
Az Ellenállási Mozgalom és az Agartha Hálózat aktiválási, átalakítási protokolljai szinkronizálva lettek. Az elsődleges anomália mértéke jelentősen csökkent. Az áttörés szakasz beállításra került.
Az aktiválás során egy nagyon különleges csoport az RM2m különleges egységtől rögzítette a rácsot Szakkarában, kevesebb mint 24 kilométerre a Gízai-fnnsíktól. Szakkarában számos bejárat létezik az Agartha Hálózat Föld alatti alagútjaiba:
Onnan a fő alagút Gízába vezet, és onnan egy keleti ág megy Tibetbe, a nyugati ága Peruba Észak-Amerikán keresztül.
Mindannyian remélhetőleg tisztában vagyunk azzal, hogy az ókori Egyiptom történelme messze túlmutat az ismert dinasztiákon, és hogy egy nagyon fejlett civilizáció volt Egyiptomban az atlantiszi időszak végén.
A földalatti hálózat Fény erőinek 144 000 kritikus tömege is elég volt ahhoz, hogy stabilizálja az energiahálózatot, de nem elég ahhoz, hogy elérjék az emberi tudat átalakítását, mivel a 144 000 kritikus tömegnek az emberiségből kell kiemelkednie, hogy a kívánt rezonancia hatása meglegyen.
Néhány nappal az aktiválás előtt a Fény erőknek nagy arányban sikerült eltávolítani a Chimera skalár plazma rácsot. Ez egy nagyon jelentős eredmény, hiszen ez az első alkalom az 1996-os archón invázió óta, hogy a bolygó felszínén bármilyen győzelmet sikerült elérni a plazma skalár technológiákat illetően. A ránk ható skaláris energia támadások várhatóan lassan abbamaradnak.
Ez azt jelenti, hogy most belépünk az Áttörés szakaszba. Már nem a fennálló rendszernek állunk ellen, hanem megadjuk a lökést a végső győzelemhez. A Fény erők közölték, hogy nagyon fontos, hogy mindenki kezdje el vizualizálni az Esemény utáni életünket, és szándékával gyorsítsa fel a megnyilvánulását. Azt is közölték, hogy itt az ideje. hogy elkezdjük gyakorolni a feltétel nélküli megbocsátást mind magunk, mind mások irányába. Nincs több idő, hogy a múltban éljünk, itt az ideje, hogy megteremtsük a jövőt és életet a MOSTban.
Az Istennő energia tiszta, feltétel nélküli női aspektusa visszatér a bolygó fizikai síkjára úgy, ahogyan még soha. Így festette az eget az Istennő szépségével Egyiptomban, és még néhány helyen szerte a világon (baloldalt).
Sárkány források közölték, hogy az aktiválás eredményeként geopolitikai áttörés történik a színfalak mögött , és ez hamarosan egyre láthatóbbá válik a tömegtájékoztatásban.
Nem véletlen, hogy láthattuk az orosz miniszterelnök-helyettes konvoját a mi helyszínünkről, aki meglátogatta a Gízai-fennsíkot néhány órával az aktiválás előtt:
Putyin orosz elnök talán jóval inkább felébredt, mint ahogy azt a legtöbb ember gondolná:
És ügyesen térítette el az összeesküvés próbálkozását, hogy meggyengítsék Oroszországot az olajár és a rubel manipulálásával:
Az összeesküvés különböző csoportjai kezdik felismerni, hogy közel a vég. A Fény erők növekvő ereje miatt a jezsuiták és a Rothschildok kénytelenek voltak feláldozni a Illumináci frakciót, hogy biztosítsák saját túlélésüket. Ez az oka, hogy a busz alá dobták az Illuminácit a Rothschildok irányította tömegmédiában:
Ezért talán láthatjuk a fő Illumináci vezetők letatóztatását, mint Cheney, Rumsfeld, a Bush család, a Rockefellerekét és Kissingerét nagyon hamar, még az Esemény előtt:
A Rothschildok és a jezsuiták azt tervezik, hogy megengedik, hogy ez megtörténjen, hogy úgy állítsák be magukat, mintha ők volnának a jófiúk, hogy eközben manipulálhassák a Keleti Szövetség hálózatait és pénzügyi intézményeiket a színfalak mögül, eltérítve ezzel a pénzügyi újraindítást, és hogy ők maradhassanak továbbra is az emberiség globalista vezetői. Nem lesz sikeres a tervük, mivel a Fény erők tisztában vannak ezzel, és soha nem fogják hagyni ennek megvalósulását, ahogy megvannak a saját terveik, hogy ezt ellensúlyozzák a Rothschildok és a jezsuiták tömeges letartóztatásával az Esemény ideje alatt.
Az áttörés közel van!
Cobra/Fordította: Sandal /www.fenyorveny.hu
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: