• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. december 10., szerda

  Cobra: ISIS portál aktiválás 2.rész (2014.dec.3.)


  IS:IS portál aktiválás 2.rész 2014.december 15-én. 
  Itt az ideje, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az ideje, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunkat és a világ sorsát! Ezért találkozunk kisebb és nagyobb csoportokban, mint egyének és párok, az Uránusz Plútó kvadrát idején 2014.december 15.-én. Sokan fogunk összegyűlni,hogy lehorgonyozzuk az istennő örvény energiáit és így egy világos és harmonikus csatorna nyilvánul meg a bolygón a végső felszabaduláshoz. 
  A vizualizáció támogatja a planetáris felszabadulás tervét, hogy a lehető leghamarabb nyilvánuljon meg, nem erőszakosan és lehetőleg zökkenőmentesen. Meg tudjuk csinálni! El kell érniük az embereknek a kritikus tömeget ez által. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így valóban nagy hatást érhetünk el: 
  A következő portál aktiválás pontosan az Uránusz és Plútó kvadrát asztrológiai konfiguráció pillanatában lesz december 15.-én (vagy december 14.-én, ez időzónától függ, hogy kinél mikor!)  Az aktiválás pillanatában együttállásban lesz a Merkúr és a Chariklo és ez pontos együttállásban lesz a Galaktikus Központtal, ily módok aktiválja a konfigurációt: 
  A portál aktiválás pillanatában a Shapley Attraktor energia impulzusokat küld a mi helyi galaxishalmazunk felé a legelső alkalommal az ismert történelemben, és ez egy háromszöget teremt a Tejútrendszer, az M31 galaxis (az Andromédában) és az M33 galaxis (a Háromszögben/Triangulumban) között, hogy a sötétséget elnyelje a Fény. Ez megnyitja az utat a nagyon erős istennő energiáknak, mely közvetlenül a Forrásból jön. 
  Shapley Attraktor a legnagyobb ismert struktúra az univerzumban, egy szupernehéz gravitációs anomália, amit a tér-idő kontinuum formál ebben az ágazatban az Univerzum:
  Érdekes megjegyezni, hogy pontosan tíz évvel a kongói archón invázió után tettek közzé a Shapley Attraktorról több információt (2006-ban):
  Az aktiválásnál, a Shapley Attraktor energia impulzusa nagyban növeli a kapcsolatot a Forrással. 
  Az aktiválás energiáit továbbítani fogják a naprendszerünkbe a Chariklo aszteroidán keresztül, aktiválva a GARIL-t, a szent követ, amely ezután aktiválja a Szent Grált, a szent kelyhet, ami Moldavitból készült és már a Fény erői, a Csillagtestvériség kezében van. Ők majd kiszűrik ezeket a rendkívül magas rezgési energiákat a Szent Grál 144 000 segítségével és elküldik a Csillagrend 144 000 tagjának: 
  Az istennő energiái az ébredés erős szikráját fogja létrehozni a Csillagrend tagjaiban (megtestesült Fénymunkások és Fényharcosok) és minden lélek a megfelelő pozícióban kerül, ahol szükség van rá, így elláthatja a feladatát.   
  Mi továbbítjuk az erős energiákat a planetáris Fény rácsba:
  Ez a fénymunka a legerősebb ellenlépés az archónok ellen a bolygón: 
  A fő horgonyzási pontja az aktivlásának a gizai fennsíkon lesz Egyiptomban. Csatlakozz hozzánk:
  Azok, akik nem tudnak csatlakozni a fő csoport fizikailag is támogatja ezt az aktiválási saját helyét, így hatékonyan erősíti a Fény rács a bolygó körül.
  Az aktiválást mindenkinek ugyanakkor kell megtennie. December 15.-én 7 óra 11 perckor kairói idő szerint. /Ez Magyarországon hétfőn 6:11-kor lesz./
  Időzónák:
  Instrukciók: 
  1. Emeld fel a kezeid a fejed fölé, és kezdj el forogni az óramutató járásával megegyező irányba.
  2. Eközben énekeld a  ee-ee mantrát (iiii mantra) úgy, hogy rezegjen az egész tested, és képzeld el, ahogy a tested ragyogó fény oszloppá váli, több millió szivárvány színű csillaggal és szétszóródnak a fényoszlopon belül.
  3. Énekeld a mantrát és forogj. Enged le a kezed néhány perc múlva a tested mellé, és forogj tovább a az óramutató járásával megegyező irányba.
  4. Ha ez meg van, akkor kezd el énekelni a eeeaaa mantrát úgy, hogy rezegjen a testeden keresztül, és képzelj el egy szivárvány örvényt ami egyre nagyobb, és a szívedből indul kifelé és szétárad a bolygón. Hívd a szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, ikerlángokat, lélektársakat, lelkeket, családokat és más fénylényeket.
  5. Énekeld tovább a mantrát, és forogj, maradja  fénylények jelenlétében egy darabig.
  Az aktiválás nagysága miatt lehet, hogy egy 3.részre is szükség lesz az Esemény előtt vagy után. 
  Az Isis portál megnyitása után lesznek további események a 2014/2015 Lehetőségek Ablakán belül. Ezekről tájékoztatás később, ha eljön az ideje. 
  Cobra/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: ISIS portál aktiválás 2.rész (2014.dec.3.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top