IS:IS portál aktiválás 2.rész 2014.december 15-én. 
Itt az ideje, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az ideje, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunkat és a világ sorsát! Ezért találkozunk kisebb és nagyobb csoportokban, mint egyének és párok, az Uránusz Plútó kvadrát idején 2014.december 15.-én. Sokan fogunk összegyűlni,hogy lehorgonyozzuk az istennő örvény energiáit és így egy világos és harmonikus csatorna nyilvánul meg a bolygón a végső felszabaduláshoz. 
A vizualizáció támogatja a planetáris felszabadulás tervét, hogy a lehető leghamarabb nyilvánuljon meg, nem erőszakosan és lehetőleg zökkenőmentesen. Meg tudjuk csinálni! El kell érniük az embereknek a kritikus tömeget ez által. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így valóban nagy hatást érhetünk el: 
A következő portál aktiválás pontosan az Uránusz és Plútó kvadrát asztrológiai konfiguráció pillanatában lesz december 15.-én (vagy december 14.-én, ez időzónától függ, hogy kinél mikor!)  Az aktiválás pillanatában együttállásban lesz a Merkúr és a Chariklo és ez pontos együttállásban lesz a Galaktikus Központtal, ily módok aktiválja a konfigurációt: 
A portál aktiválás pillanatában a Shapley Attraktor energia impulzusokat küld a mi helyi galaxishalmazunk felé a legelső alkalommal az ismert történelemben, és ez egy háromszöget teremt a Tejútrendszer, az M31 galaxis (az Andromédában) és az M33 galaxis (a Háromszögben/Triangulumban) között, hogy a sötétséget elnyelje a Fény. Ez megnyitja az utat a nagyon erős istennő energiáknak, mely közvetlenül a Forrásból jön. 
Shapley Attraktor a legnagyobb ismert struktúra az univerzumban, egy szupernehéz gravitációs anomália, amit a tér-idő kontinuum formál ebben az ágazatban az Univerzum:
Érdekes megjegyezni, hogy pontosan tíz évvel a kongói archón invázió után tettek közzé a Shapley Attraktorról több információt (2006-ban):
Az aktiválásnál, a Shapley Attraktor energia impulzusa nagyban növeli a kapcsolatot a Forrással. 
Az aktiválás energiáit továbbítani fogják a naprendszerünkbe a Chariklo aszteroidán keresztül, aktiválva a GARIL-t, a szent követ, amely ezután aktiválja a Szent Grált, a szent kelyhet, ami Moldavitból készült és már a Fény erői, a Csillagtestvériség kezében van. Ők majd kiszűrik ezeket a rendkívül magas rezgési energiákat a Szent Grál 144 000 segítségével és elküldik a Csillagrend 144 000 tagjának: 
Az istennő energiái az ébredés erős szikráját fogja létrehozni a Csillagrend tagjaiban (megtestesült Fénymunkások és Fényharcosok) és minden lélek a megfelelő pozícióban kerül, ahol szükség van rá, így elláthatja a feladatát.   
Mi továbbítjuk az erős energiákat a planetáris Fény rácsba:
Ez a fénymunka a legerősebb ellenlépés az archónok ellen a bolygón: 
A fő horgonyzási pontja az aktivlásának a gizai fennsíkon lesz Egyiptomban. Csatlakozz hozzánk:
Azok, akik nem tudnak csatlakozni a fő csoport fizikailag is támogatja ezt az aktiválási saját helyét, így hatékonyan erősíti a Fény rács a bolygó körül.
Az aktiválást mindenkinek ugyanakkor kell megtennie. December 15.-én 7 óra 11 perckor kairói idő szerint. /Ez Magyarországon hétfőn 6:11-kor lesz./
Időzónák:
Instrukciók: 
1. Emeld fel a kezeid a fejed fölé, és kezdj el forogni az óramutató járásával megegyező irányba.
2. Eközben énekeld a  ee-ee mantrát (iiii mantra) úgy, hogy rezegjen az egész tested, és képzeld el, ahogy a tested ragyogó fény oszloppá váli, több millió szivárvány színű csillaggal és szétszóródnak a fényoszlopon belül.
3. Énekeld a mantrát és forogj. Enged le a kezed néhány perc múlva a tested mellé, és forogj tovább a az óramutató járásával megegyező irányba.
4. Ha ez meg van, akkor kezd el énekelni a eeeaaa mantrát úgy, hogy rezegjen a testeden keresztül, és képzelj el egy szivárvány örvényt ami egyre nagyobb, és a szívedből indul kifelé és szétárad a bolygón. Hívd a szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, ikerlángokat, lélektársakat, lelkeket, családokat és más fénylényeket.
5. Énekeld tovább a mantrát, és forogj, maradja  fénylények jelenlétében egy darabig.
Az aktiválás nagysága miatt lehet, hogy egy 3.részre is szükség lesz az Esemény előtt vagy után. 
Az Isis portál megnyitása után lesznek további események a 2014/2015 Lehetőségek Ablakán belül. Ezekről tájékoztatás később, ha eljön az ideje. 
Cobra/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: