Egy új Lehetőségek Ablaka fog megnyílni a bolygó felszínén hamarosan. 
Ez a Lehetőségek Ablaka tartogatja számunkra a legnagyobb esélyt, a végső áttörést és felszabadulást. Bár a csata koránt sem ért véget, a  Chimera csoport a történelem folyamán a leggyorsabban veszti el az erejét, és a Fény az alagút végén is egyértelműen látszik.
Ez a Lehetőségek Ablaka 2014. december 15.-én nyílik, a fordulópontja 2015.jan.21.-én lesz, és 2015.március 17.-én zárul. 
A Lehetőség Ablakának a nyitó és záró pontjai pontosan az Uránusz-Plútó kvadrátja. Az Uránusz-Plútó kvadrát jelenti a tudatosság forradalmát, amely feloldja a Cabal ellenőrző struktúráit:
A Lehetőségek Ablaka megnyílásával megkezdődik az ISIS portál aktiválásának II.része, amely 2014.december 15-én lesz ebben az évben. Azon a napon, folytatni fogjuk a munkát, amit elkezdtünk 6 hónappal ezelőtt. Lehorgonyozzuk az istennő energiákat a bolygó energetikai hálózatába, hogy kiegyenlítsük és harmonizáljuk a bolygó helyzetét, megkönnyítve az átmenetet az Eseménynél. A fő aktiválási pontunk a Gizai fennsíkon lesz Egyiptomban. Csatlakozz hozzánk, ha gondolod:  
2014.január 21.-én 
A Lehetőségek Ablakának fordulópontja 2014.január 21.-én lesz jövőre egy speciális aktiválással, ami RR6 kódnévre hallgat, és ami fontos az Ellenállási Mozgalomnak, de nem annyira a felületi lakosságnak.
A Lehetőségek Ablakának záró pontja az utolsó Uránusz-Plútó kvadrát március 17.-én. Az Uránusz-Plútó kvadrát befejezése után - ami folyamatban van majdnem 3 éve -, a dolgok ezen a bolygón várhatóan sokkal kevésbé lesznek változékonyak.
Még több információ a Lehetőségek Ablakának egyes pontjairól később fognak megjelenni, ha eljön az ideje. 
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: