• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. október 29., szerda

  Harmonizálás és a világ megmentése

  Pozitívan megfogalmazva: ha az egyén megváltoztatja tudatát, megváltozik az egész világ. Ezért minden orosz gyógyító technikára igaz az az alaptétel, miszerint az em­bernek saját maga és egész környezete, sőt az egész világ harmonikus fejlődésére kell irányítania figyelmét és gon­dolatait. A tudatosság, a figyelem és a gondolatok irányí­tása lényeges szerepet játszik.
  Azok vagyunk, amit gondolunk. A gondolatok nemcsak vágyainkat és valóságunkat irányítják, hanem csakugyan kihatnak testünk valamennyi rendszerére. És mivel minden mindennel összefügg, gyógyító tevékenységünk is kihat a világ többi részére.
  Grigorij Grabovoj ezzel kapcsolatban nagyszerű lehető­séget említ, nevezetesen a világ harmonizálásának és meg­mentésének lehetőségét. Ha gondolatainkat a harmóniára, önmagunk és mások harmóniájára irányítjuk, azzal meg­változtathatjuk külső környezetünket és belső világunkat, tehát egész szervezetünket, egészen a sejtekig menően, és ezzel fontos lépést tehetünk az egészség felé. Ha gondosan bánunk magunkkal és környezetünkkel, meggyógyítjuk magunkat és környezetünket is. Ha környezetünk egészsé­ges, mi magunk is egyre egészségesebbek leszünk. Ugye, hogy képesek vagyunk megváltoztatni a világot?!
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  Forrás: Petra Neumayer/Tom Peter Rietdorf

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Harmonizálás és a világ megmentése Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top