A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Long Island-i erőd nem távolítható el ilyen könnyen, mert kötődik a plazma skalár hálózathoz, amely a Fátyol gerince, ami egészen 8,6 mérföld magasságig terjed ki a felszín felett. Pontosan ez az a pont, ahol a Chimera és a archónok összefognak, hogy megvédjék a Földi karantént.

Ahhoz, hogy valóban elmagyarázzam, mi folyik itt, ahhoz nagyon mély okkult tudás kell, ami túl tudományos fantasztikum lehet néhány ember számára.
A fizikusok úgy írnák le a plazmát, mint ionizált gáz, míg a képzett okkultisták a plazmát, mint egy rejtett sík / dimenzió közötti gázhalmazállapot és a negyedik éteri sík (kép balra).
A plazma sík között a fizikai és éteri sík a rejtett hely, ahol az archónok elrejtették a legtöbb sötétséget, és ez volt a legnagyobb titok. A plazma sík létrehozása a fizikai és éteri torziós erők eredménye, ami annak a kozmikus anomálisa közvetlen következménye, amikor az univerzum létre jött, és ezt nevezték Abyssnak.
Beléphetünk a rejtett portálokon keresztül (Nem ajánlott!), ahol megtalálhatjuk a Sephira Daath-ot, a kabbalista életfáját:
Itt vannak kvantum szingularitás féreglyukak a plazma síkon belül és az okkult terminológiában elhelyezett alagutaknak nevezik őket. Ezek a féreglyukak strangelet és toplet bombákat tartalmaznak és össze vannak kötve a fizikai Fekete Kővel, ami a Long Island-en van. Ez a fő oka annak, hogy a plazma skalár hálózat tisztítása és a Fátyol tart ilyen sokáig.
A Fény erők foglalkoznak ezzel a helyzettel, és jelentős előrelépés a plazma strangelet bombák megszüntetésének tekintetében, míg a plazma toplet bombák továbbra is kihívást jelentenek.
Van egy másik hasonló plazma sík, egy "oktávval" magasabban, a magasabb mentális (manaszi), valamint a buddhikus síkon. Ezt a síkot nevezik buddhi-manasz membrán síknak és az Egység birodalma választja el a dualitás birodalmától. Ez a membrán a torziós erők eredményeként jött létre a mentális és buddhikus (intuíció) sík kozmikus anomália közvetlen következményeként, amikor az univerzum keletkezett. Ez a membrán az első dolog, ami elválasztott minket a Forrástól, amikor leszálltunk mint a tudatosság teremtő szikrái régen, a galaktikus történelemben. A membrán sűrűsége jelentősen csökkenni fog az Esemény után, amikor a sötétség kozmikus anomáliája végre eltörlődik.

A Chimera lassan elveszíti erejét, érdekes információk szivárognak ki erre utalva:

http://www.openminds.tv/nsa-says-lost-non-redacted-ufo-files/29986
Ígéretes új technológiák bevezetése:
A Keleti Szövetség is jelentős előrelépést tett a pénzügyi fronton, ahol megtörni látszik az olajdollár rendszer dominanciája:
Mint bizonyára tudjátok, az Ebola pánik nincs olyan hatással, ahogy a Cabal (háttérhatalom) reménykedett ebbe, és mindent megkíséreltek, hogy létrehozzanak egy globális háborút.
Az iszlám állam, egy jezsuita alkotás, ami elég nagy figyelmet kap a médiában. Az archónok és jezsuita bábjaik egyik célja, hogy az ő okkult háborújukban az emberek Ízisz istennő nevét a sötétség teremtésével azonosítsák a tömegek. Ezért azt javaslom, hogy egyik alternatív média se használja ISIS nevét az iszlám állammal kapcsolatban, inkább az ISIL nevet használjátok.  Ezért létrejött egy
petíció is:
Felvettem a kapcsolatot írók egy csoportjával, akik kapcsolatba kerültek az indonéz és a többi kelet-ázsiai agarthai hálózattal 2009-2013-ból. Ez a csoport azt javasolta, hogy az emberek ne várják tétlenül az Eseményt, és sok helyi ötletet adtak, hogy mit lehet tenni:
https://medium.com/@Frodonomics2015/critical-mass-create-a-billion-jobs-now-dfc16d1aa50b
(MEGJEGYZÉS: Az Eseményt csakis Ti fogjátok megteremteni, a saját gondolataitok által! Nem másokra kell várni, és másokra támaszkodni, infokat várni. Minden a MOST pillanatában történik. http://www.fenyorveny.hu/2014/06/sandalphon-arkangyal-esemenymegteremtese.html - szerk.Sandal) 
Egy másik szép gondolat, amit lehet az emberek újragondolnak, hogy hogyan lehet megoldani a lakhatási helyzetet:
A Fény Győzelme közel van!
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: