• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. október 9., csütörtök

  A belső kommunikáció csatornái (Kapcsolat belső vezetőnkkel/vezetőinkkel)

  Ebben a részben olyan technikák kerülnek leírásra, amelyekkel a saját teremtő belső valóságunkkal tudunk kapcsolatba kerülni. A tudatos és a pozitív – azaz céljainknak megfelelő – teremtés előfeltétele, hogy kapcsolatba tudjunk lépni saját belső Én-ünkkel, a lelkünkkel, Isteni Én-ünkkel (felsőbbik én), belső vezetőnkkel vagy belső tudatosságunkkal. Bárhogyan is nevezzük a lényeg az, hogy a lényegünket adó, hallhatatlan részünkkel való kapcsolata alapozza meg a tudatos teremtés lehetőségét. Ez a részünk az, amely az Istennel való hasonlatosság alapján, illetve mint a mindent irányító Szellem része képes a teremtésre és a új dolgok létrehozására. Hitet ad, belső sugallataival segít abban, hogy merre kell lépnünk és lehetővé teszi, hogy amit hittel elgondoltunk, az megjelenhessen (manifesztálódhasson) a fizikai síkon is.
  Hasonló módon lépünk kapcsolatba Istennel, szellemi vezetőinkkel, akik segítséget adnak nekünk ahhoz, hogy megtaláljuk saját magunkat és belső Vezetőnket.
  Ennek a kapcsolat-építésnek az alapvető formáiról szeretnék itt beszélni. Mindegyik fontos és szükséges, ahhoz, hogy tökéletes kapcsolatot építsünk ki önmagunkkal és a minket körülvevő világgal, azzal a világgal, amelyet mi teremtettünk magunknak, csak sok esetben nem tudatosan, hanem egy tudattalan módon, mint egy álomba merülve.
  A tudatos teremtés alapja, az, hogy tudatunkra ébredünk és tudatosítjuk, hogy egy-egy gondolatunknak, szavunknak vagy tettünknek milyen következményei vannak/lesznek. A tudatosság része a tudatos belső kommunikáció, amellyel több csatornán keresztül lépünk kapcsolatba saját belső Vezetőnkkel.
  Ezek a csatornák az általános – fizikai síkon zajló – kommunikáció csatornáihoz hasonlóan működnek. A fizikai síkon való kommunikáció közben kérdéseket teszünk fel, kéréseket közlünk a másik fél felé, óhajokat, kívánságokat fogalmazunk meg, kijelentünk dolgokat, megerősítjük saját állításainkat, felidézünk megtörtént eseményeket, kinyilvánítjuk elképzeléseinket, azaz egy új dolgot teremtünk meg gondolatban, vagy odafordulva a másikhoz, figyelemmel hallgatjuk mondanivalóját.
  A külső kommunikációs csatornáknak megfelelően, belső csatornákat a következő módon nevezzük/nevezhetjük:
  Külső kommunikációBelső kommunikáció
  Kérdés/kérés/óhaj/kívánságIma/áldás
  Kijelentés/megerősítésIma/hálaadás
  FelidézésVizualizáció
  Elképzelés/teremtésImagináció
  Hallgatás/figyelemMeditáció
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A belső kommunikáció csatornái (Kapcsolat belső vezetőnkkel/vezetőinkkel) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top