Ezt a kenyérre kenhető finomság nagy kedvenc a családban, lehet magában enni, kenyérre kenve, de mézzel vagy lekvárral még finomabb.
Hozzávalók:
kb. 500g pörkölt sótlan földimogyoró
2 kiskanál méz
1 kiskanál só
2 evőkanál olívaolaj (helyettesíthető más hidegen sajtolt olajjal) / mogyoróolaj is jó hozzá!
A mogyorót megpucoljuk, majd finomra daráljuk. Hozzáadjuk, majd jól beledolgozzuk a többi hozzávalót és már kész is.
Jó étvágyat hozzá!
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!



antalivali.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: