Untersberg egy hegy a német-osztrák határon, amely a planetáris felszabadulás egyik legfontosabb kulcs örvény pontja.
Sok ezer éve sok barlang szolgált a hegyen belépési pontként a hatalmas földalatti alagútrendszerbe, melyek az Agartha hálózatba vezettek (kép balra).
1220-ban, Isais Istennő (aki Isis egy aspektusa) megjelent egy bizonyos Hubertus Koch nevű templomos lovag előtt, amikor Ninive közelében utazott Irakban, ami nagyon közel van a Hassuna-Szamarra Istennő örvény központjához. Az Istennő utasította őt, hogy építsen egy Istennő templomot Untersberg közelében, és vigye az Istennő örvényt oda, mert a mongol invázió közeledik a Szamarra örvényhez. Adott neki egy darab Chintamanit, egy követ a Szíriusz csillagrendszerből, hogy azt vigye Untersbergbe. Ezután alakult meg az úgynevezett Fekete Kő Urai templomos csoport, akik a kő, és az Istennő örvény őrzői lettek.
A követ később odaadták a katharoknak, majd a templomosoknak Franciaországban, rövid ideig Adam Weishaupt, az Illuminátus alapítója birtokában volt, később Edward Bulwer-Lytton kezébe került, aki megírta a The Coming Race című híres regényét, és aztán a fia vette vissza a fekete követ Bécsben.
A Chintamani kő, a Szent Grál köve (Megjegyzés: A legendák szerint...de mivel a Szent Grál nem TÁRGY ezért ennek az állításnak semmi valóságalapja nincs. - szerk. Sandal) , melyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel egy lilás fekete színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat.
Karl Haushofer fekete mágust, aki megismertette a Chimera csoportot az emberiséggel, egy csoport plejádi kontakta manipulálta, az úgynevezett Vril Lányok (Vrilerinnen), és a Fekete Kő urainak egyik képviselője, hogy létrehozzák a Vril társaságot
( http://hu.wikipedia.org/wiki/Vril_t%C3%A1rsas%C3%A1g - szerk. Sandal) Berchtesgadenhez közel, amely azonnal elkezdte fejleszteni űrprogramját Winfried Otto Schumann irányítása alatt. Ez volt a kezdete az első űrprogramnak a bolygó felszínén. Schumann, aki később a Gémkapocs Hadművelettel az Egyesült Államokba került, a Wright-Patterson bázison a katonai-hadiipari komplexumnak dolgozott, és nagyon jól ismert a gyakran félreértett Schumann rezonanciáról:
Az Aldebaraniak (a plejádiak korábbi frakciója) együttműködésbe mentek bele a Vril társasággal cserébe az ígéretért, hogy nem lesz tömeges zsidó megsemmisítés a náci rezsim által. Amikor a nácik belekezdtek a zsidók üldözésébe, a plejádiak elvágtak minden kapcsolatot a náci rezsimmel 1938 körül.
A nácik elkészítették az egyik legfontosabb erődjüket Berchtesgaden térségében, Untersberghez közel, mert oda akarták vinni az Istennő örvény jelenlétét.
A 2. Világháború után a terület a Chimera csoport legfontosabb erődjévé vált. Berchtesgaden egy tál alakú völgyben fekszik, hegyekkel körülvéve, és ideális hely a skalár hullám technológia kísérletekhez (2. kép balra):
A közelmúltban a Chimera csoport jelenlétét eltávolították a területről. Most ez az egyik legerősebb fény pont a bolygón, sok rejtett bejárattal az Ellenállási Mozgalomhoz, és a plejádi csillagrendszer további portáljaihoz.
Az egész térség egy nagyon erős interdimenzionális portál, melyet egy erős mágneses anomália jelez ugyanezen a területen (3.kép balra):
Az Istennő örvényt a közelmúltban újra aktiválták a Fény erői az Isais istennő tóban Untersberg közelében. 
A  Chintamani kő egy darabja visszakerült Untersbergbe. Isis istennő jelenleg egész Európában harmonizálja az energiákat az Untersberg örvényen keresztül.
Frissítés (P.S.):  
Hamarosan - ha eljön az idő - egy újabb frissítés kerül fel a Chimera helyzetről. 
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: