A Chimera csoport eltávolítása folytatódik, a Chimerát sikerült eltávolítani az európai helyszínekről is. 
Továbbra is Long Island a fő erődjük, mivel szükségük van a közelben található részecskegyorsítóra (RHIC), hogy fenntartsák az exotikus kvark fegyver gépeiket. 
Játszanak a strange és a top kvarkokkal miközben rendkívül veszélyesek, közben meg ez a hír szivárgott be a főáramú médiába: 
A Fény erői soha nem engedélyeznének ilyesmit, hogy megtörténjen. 
A Chimera csoport összekötötte a skalár plazma érzékelőit a strangelet bombákkal és a top kvark kondenzátummal, ami "elsülne", ha jelentős UFO tevékenységet érzékelne akárhol a bolygó felszínéhez közel. 
A strangelet bomba robbanás magyarázata a következő fényképen (balra).
A strangelet növekedése elméletileg addig nő, amíg az egész bolygót el nem nyeli, de gyakorlatilag a Fény erői jóval korábban megállíthatják a reakciót. A skalár UFO észlelő hálózat lefedi az egész bolygó felszínét, és Long Island az energiaellátása:
http://www.bibliotecapleyades.net/haarp/esp_HAARP_10.htm#HAARP%20on%20Long%20Island!
Ez az igazi oka annak, hogy a pozitív földönkívüliek miért nem avatkoztak be közvetlenül, és nem is fogják megtenni, amíg  a veszély teljesen el nem hárul. A Chimera felügyeli a Moondust (HoldPor - szerk.Sandal) projektet, ami egy különleges műveleti csapatot hozott létre, amelynek feladata eltávolítani minden földönkívüli bizonyítékot bolygó szerte bárhonnan. 
Eltüntetik az összes valódi UFO fotót és sok hamis fotót keringetnek a CIA csatornáin keresztül az alternatív médiában. Így a Föld karantén fennmarad, amíg a Chimerát el nem távolítják a bolygóról. Addig is, meg kell elégednünk töredék részletekkel: 
http://www.collective-evolution.com/2014/06/20/5-reasons-why-everybody-knows-we-are-not-alone-in-the-universe/   
Továbbá, a Pozitív Katonaság nem tud tenni addig, amíg ezek a veszélyek el nem hárultak. Az emberek túlságosan el vannak foglalva a Caballal és hajlamosak elfelejteni, hogy igazi akadály a katonai-ipari komplexum, a szakadár civilizáció, és végül a Chimera, és azt sugallják, hogy ezeket a csoportokat jobban ismertessék az alternatív médiában. Ahogy közeledünk, könnyítjük a folyamatot az Esemény felé. David Wilcock pontosan összefoglalta a szakadár civilizációt a lakosság többségének:
http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1166-russian-tv-underground-bases
Ahogy közeledünk a végső áttöréshez, a Galaktikus Központi Nap egyre aktívabb:
http://etheric.com/galactic-center-became-active-today/
http://etheric.com/double-p-wave-direction-galactic-center/
Eközben, a jezsuiták, folytatják a világvallás tervét: 
http://www.silverdoctors.com/pope-francis-and-shimon-peres-discuss-the-establishment-of-a-united-nations-of-religions/
Koncentráltan támadják a Romanov Fehér Nemesi családot is. Fulford szerint, a gnosztikus Illuminátusok fő szóvivője, aki Romamov leszármazottnak vallja magát, elmegyógyintézetbe került múlt héten. Ezután hétfőn, a Romanov dinasztia legidősebb meghalt Toszkánában: 
Jezsuita ügynökök terve, hogy megpróbálják a BRICS szövetség terveit elferdíteni, hogy eltöröljék aaz olajdollár fennhatóságát a katonai-ipari komplexumból,  mivel egy globális valuta visszaállítását tervezik a jezsuiták, hogy megtartsák világuralmukat.
Tudnotok kell, hogy a jezsuiták a 16.században beszivárogtak Kínában, és ezért hatalmas hálózattal rendelkeznek. Függetlenül attól, hogy a Sárkányok és a Keleti Szövetség teljes mértékben tudatában vannak a jezsuita manipulációknak, nem engedik, hogy visszaéljenek a pozitív terveikkel.
Tehát van előrelépés az olajdollárt bukását illetően, mivel ez az egyetlen tartalék valuta: 
Vannak tektonikus geopolitikai változások, amik Európában történnek, válaszképpen a Galaktikus Központi Nap aktivitására. 
Katalónia próbál kitörni a jezsuita/SMOM vezérelt spanyol monarchiából, ahol most is közel 2 millió ember tiltakozott Barcelonában: 
Ugyanakkor, Skócia arra készül, hogy megszabaduljon a Rothschild irányítás alól csütörtökön:  
A Fény győzelme közel van!
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: