A Chimera csoport eltávolítása a tervek szerint halad. A fókusz lassan átirányul a strangelet bombák eltávolításáról a top kvark/antikvark kondenzátum anomáliára (Megjegyzés: sűrűsödés anomália -szerk.Sandal).
A strangelet robbanások előrejelzett negatív forgatókönyvei a következő linkben találhatóak:
Nagyrészük el lett törölve.
A legtöbb Chimera be és kijárat el lett távolítva (meg lett tisztítva), két erődjük maradt, az egyik Long Islanden illetve egy titkosított közép-európai helyszínen van.

Long Island a helyszíne az egykori Montauk tér/idő anomáliákkal kapcsolatos kísérleteknek (Lásd: http://www.fenyorveny.hu/2014/06/a-montauk-projekt.html - szerk. Sandal), a Cold Spring Harbor klónozó laboratóriumnak és a Brookhaven Nemzeti Laboratóriumnak. 


Brookhaven volt az egyik fő bejárata egy földalatti alagútrendszernek és barlangoknak, amik egész Long Island alatt futottak, egészen New Yorkig. Ez a földalatti terület egy kiváló földalatti ingatlan volt, több földönkívüli faj különböző csoportjai keresték, pozitívak és negatívak is. Itt láttam egy Andromédai hajót a hangárban, 1977-ben.

Brookhaven szintén helyet ad egy relativisztikus nehézion-ütköztetőnek (RHIC), ahol a Chimera el akar kezdeni strangeleteket gyártani:
Bár a Fekete Nemesség archónjai naponta veszítenek erejükből, jezsuita erőik továbbra is beszivárognak a Keleti Szövetség és a Sárkányok közé azt remélve, hogy egy új világháborút kreálhatnak a Kelet és Nyugat között. A terveik nem lesznek sikeresek, mivel kulcsemberek a Keleti Szövetségben és a Sárkány csoportokon belül tudatában vannak a beszivárgásnak.
Érdekes megjegyezni, hogy az embereknek a BRICS szövetség országaiban vannak a legpozitívabb kilátásuk az életükre nézve ezen a bolygón az összes ország közül:
Ez azt jelzi, hogy valami pozitív történik ott.
A Keleti Szövetség halad az olajdollár rendszer lebontásának a tervével:
A Cabal pénzügyi rendszerében már megjelentek a repedések a mátrixban. Először is, a kiber támadások a JP Morgan bank ellen:
A JP Morgan az a banki intézmény, ahol a pénzügyi rendszer központi szervere található és innen fog elindulni az Újraindítás.
A kiber támadások a Cabal bankjai ellen folyamatosak és fokozódni fognak:
Másrészt, vannak, és már megjelentek úgynevezett "Fény-tárcák" /pockets of Light/ a pénzügyi rendszeren belül:
A Planetáris Meditáció kezdeményezés nem váltott ki olyan fogadtatást, amilyenre a Fény erői számítottak. Remélem, hogy olyan emberekkel, mint Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Children of the Sun, Drunvalo Melchizedek, valamint Gregg Braden kapcsolatba léptek, mert nem kaptam semmilyen visszajelzést egyiküktől sem. Ha az emberek kritikus tömege együtt meditálna akár 5 percre is minden vasárnap, nagy koherenciát lehetne elérni. 
Egy másik bolygóhelyzete frissítés következik, amint a Fény erőinek bizonyos műveleteiket végrehajtották.
Cáfolat:
Néhány ember jóslatával ellentétben, nem lesz semmi 9/11 méretű hamis zászlós támadás, sem a következő napokban, sem a jövőben.
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: