728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. szeptember 17., szerda

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Augusztus 19./

  Selamat Jarin! Több mondani valóval térünk vissza hozzátok! Bolygótok a sötétség és a Fény közötti végső hatalmas ütközet színtere. A különféle ősi családok elhatározták magukat, hogy közösen véget vetnek a sötét összeesküvés uralkodásának. A jelenlegi része ennek az uralomnak tűzzel és jéggel kezdődött, és ez jelölte az utolsó Aranykor végét, és történelmetek jelenlegi írott korszakának kezdetét. Az Anunnaki eltökélte, hogy végül teljes kontroll alá veszi az emberekkel kapcsolatos dolgokat. Ezért akik a kegyeltjeikké váltak, kegyetlen módon kellett irányítsanak benneteket. Ebből erednek a legalább hatezer éves uralmukról szóló páratlan történetek. A sötétség képtelen volt teljesen elérni a saját maga által felállított követelményeket, amik magukba foglalták szabadságotok hivatalos végét, és olyan eszközök előkészítését, amik megakadályozzák a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. A Mennyország rendelkezéseinek ilyen semmibevétele lobbantotta lángra a jelenlegi csendes forradalmat, ami most készül biztosan kijuttatni a sötétségből titeket. Azok akik olyannyira hisznek a Fény törekvéseiben, képesek biztosítani a siker elkerülhetetlenségét! Ennek a forradalomnak a végső stádiuma most zajlik.
  A sötétség most visszahúzódik, ahogyan hajdani leküzdhetetlen hatalma elhalványul. Korábbi uralkodóitok szilárdan hittek mindenhatóságukban. Ebbe vetett hitük most véget ér. Tömeges letartóztatások fogják lesöpörni őket a hatalomról, és lehetővé válik, hogy a Fény új kormányzást helyezzen helyükre. Ez az új kormányzás egy növekvő jóléttel lesz összekötve, mely gyorsan ennek az átmeneti birodalomnak állandó kellékévé válik. Jóléttel és új kormányzással elárasztva, naponta új technológiák sokaságával fogtok találkozni. Amint a közzététel megtörténik, ezek az új technológiák kombinálva lesznek a mi saját technológiáinkkal. A Szeretet és a Fény új közege készíti elő az utat személyes mentorotok bemutatkozására. Ezekben a témákban a Felemelkedett Mesterek szép és jelentőségteljes tanításai fognak segédkezni. Ezek a leckék felállítják a terepet mindannak ami következni fog. Tanulni fogtok valódi történelmetekről, és arról, hogy az Atlantisziak mit tettek veletek. 
  A korlátozott tudatosságba merülés vezetett benneteket a félelem, korlátozottság, vagy akár a halál rettenetébe. Az Anunnaki arra használta ezeket a dolgokat és a kegyeltjeit, hogy teljes szolgasági állapotba juttassanak benneteket. Ezt majdnem véghez is vitték. Korábban ti fizikai Angyalok voltatok, és rengeteget tanutatok, míg a rettegés ezen állapotában voltatok. Ezt a bölcsességet arra fogjátok használni, hogy előmozdítsátok a Fény rendelkezéseit. Igazából mindent tudtok a korlátozott tudatosságról. Értitek hogyan működik, és hogy az egész populáció mérettől függetlenül manipulálható azok által, akik a sötétségnek adták át magukat. Nagyon büszkék vagyunk rátok azért amit tettetek. Minden szenvedés, betegség, nélkülözés, és dolgok amik arra késztettek, hogy a vallás nevében ártsatok társaitoknak, vagy akár a háború pillanatai. A legjobb és a legrosszabb időket is megtapasztaltátok. Ezért mindannyian birtokában vagytok egy hatalmas belső "gyűjteménnyel", ami tele van azon körülményekkel és nagyobb eseményekkel, amik körülveszik ezeket.
  Ez a bölcsesség olyan valami, amit közel 13 ezer évezredes hullámhegyek és hullámvölgyek, és az "isteneitek" általi ismétlődő irtások adtak nektek. Történelmetek ezen részének vége. A mentoraitokkal átveszitek majd, hogy ez miképpen hatott rátok. Készítsétek fel magatokat a teljes tudatosságra. Olyan leckék rejlenek bennetek és az Akasha feljegyzéseitekben, amiket arra használhattok, hogy tanítsatok sokakat ebből a galaxisból, akik már alig várják, hogy alkalmasakká váljanak a teljes tudatosságra. Jelenleg ez az eljárás ebben a galaxisban kezdődik. A történelmetek olyan létfontosságú leckéket tartalmaz, amiket tudtok tanítani. Végtelenül megértjük amin életről életre át kellett mennetek. Ezek a rettenetek könyvjelzők azok számára, akik rövidesen találkozni fognak veletek és aztán tanítani fognak benneteket. Aztán mindegyikőtök egész csillagrendszereket fog elvezetni oda, hogy a teljes tudatosság peremére kerüljenek. Ezt téve, biztosítani fogjátok a galaktikus békét, és lehetővé teszitek ennek a galaxisnak, hogy a Fénybe költözzön! Ez lehetővé fogja tenni a Mennyországnak, hogy aztán kibontakozzanak a fizikai Teremtés következő eseményei a fizikaiság ezen szektorában!
  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó hírekkel jelenünk meg előttetek! Felgyorsul a jólét irányába való haladás! Sok minden történik, ami fényes jövőt ígér. Az a kormányzás, ami uralja ezt a birodalmat, készen áll rá, hogy feladja. Amerika készül a NESARA-ra. A bolygó többi része pedig arra, amit GESARA-nak nevezhetünk. Bármelyik esetben is, mi áldjuk ezeket a fejleményeket, és tudjuk, hogy ez azt jelenti, hogy tanításaink sokkal közelebb állnak hozzá, hogy megvalósuljanak. Ahogy készítitek magatokat a szabadságra, legyetek készek megáldani és elismerni azokat az kimondatlan hősöket, akik mindezt lehetővé tették. Vannak olyanok a kormányban, a jogrendszerben, és különösképpen a pénzügyben, akik szorgosan azon munkálkodtak, hogy valóra váltsák azt, amiben örömötöket lelitek majd. Mutassatok könyörületet és legyetek türelmesek közelgő napjaitok minden pillanatával szemben. Csakis a Mennyország szent adományai miatt van az, hogy ezek a bámulatos események elérkeztek. Áldásokkal vagyunk tele felétek, és hálásak vagyunk mindegyikőtöknek!
  A szabadság és jólét áldása ajándék, ami felkészít benneteket a teljes tudatosságra. A megfelelő pillanatban, meg kell tanítanunk nektek sok dolgot az előttetek álló eseményekről. A halált visszautasítva fel fogtok emelkedni, és eggyé váltok velünk ebben az isteni szolgálatban. Régen ezelőtt, egy hasonló megfelelő pillanatban, mindegyikünk részese lett egy különleges ceremóniának, ami lehetővé tette nekünk a felemelkedést. Aztán mindegyikünk számára volt egy "kiképzés", amin keresztül kellett menni. Ez sokat megtanított nekünk az emberiségről, és arról, hogy miképpen a legjobb vezetni és szolgálni titeket. Mindez rövidesen végbemegy a mi űrcsaládunk munkája által. A Belső Földön egy speciálisan előkészített háromnapos ceremónia lesz számotokra, amit egy 10 napos tréning fog követni a teljes tudatosság etikettről. Aztán készen fogtok állni, hogy csatlakozzatok a ti Agarthai családotokhoz és hozzánk, hogy átalakítsuk ezt a naprendszert. Találkozni fogtok azokkal is, akik nem rendelkeznek testtel, és akik a Vénuszt és a Marsot benépesítik.
  Gondoljatok ezen időkre a sokak számára hosszú csalódottság és beteljesedettlen álmok időszaka végeként. Elérkeznek azok a pillanatok, amikor végre örülhettek a beígért dolgoknak. Azt kérjük, hogy találjatok időt rá, hogy mondjatok áldást és köszönetet a Földön és a Mennyekben lévő családotoknak. Így kezdjetek minden egyes napot. Tényleg itt álltok, hogy isteni részesei legyetek annak, amit a Mennyország naponta elrendel a fizikaiság számára. Legyetek egyek szabadságban, és bölcsen használjátok fel jóléteteket, hogy jót tegyetek az emberiségnek, és minden életnek ezen a csodás gömbön. Mi Felemelkedett Mesterek, régóta közbenjárunk érdeketekben. Tudjuk, hogy ennek a bámulatos kalandnak a rendeltetése az, hogy siker legyen. Készek vagyunk támogatni benneteket azokban a nagy tettekben, amiket a Mennyország oly kegyesen adott nekünk. Együtt egy új csillagnemzetet fogunk formálni, elhozva a békét ebbe a galaxisba, és segítünk kiterjeszteni a Fényt a fizikaiság még nagyobb részeibe! Halleluja! Halleluja! Halleluja!
  Ma nagy hírekkel szolgáltunk nektek! Számos bámulatos dolog kezd gyümölcsözni! Legyetek Örömben, felkészülve, és mindenek felett hálásak azon események végett, amik valóra váltják szabadságotokat, jóléteteket, és új kormányzást mindenkinek! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  9 Cimi, 4 Uo, 11 Ik
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Augusztus 19./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top