728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. szeptember 17., szerda

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Augusztus 12./

  Selamat Balik! Visszatérünk! Világotok most egy olyan eljárás közepette van, ami kibocsátja azokat az alapokat, amik a pénzátértékelés néven említett dolgot érintik. Ez az eljárás számos olyan pénznemet érint, aminek vissza kell szereznie értékeit, melyek részt vettek az országon kívüli valutaárfolyamok tekintetében. Ezen árfolyamváltozások mellett, ott van a sok "jólétprogram" aktuális kézbesítése is. Ezek az összegek egy olyan művelet előhírnökei lesznek, amik az Egyesült Államokban a NESARA kihirdetéséhez vezetnek. Az alapok ezen hirtelen átmozgatása földi szövetségeseink különleges tetteinek köszönhető. Képesek voltak olyannyira sarokba szorítani az összeesküvés "tábornokait", hogy megengedjék ennek a tettnek végre a megkezdését. Az új kormányzás kiemelkedése egybeesik olyan tettek sorával, melyek legyőzik a sötét összeesküvés különféle pénzügyi stratégiáit. Az utóbbi néhány hónapban, ezek a bátor társaink kikényszerítették a sötétség vereségét, és lehetővé tették egy új pénzügyi politika varázslatát. A fiat pénz, amire a sötétség ereje épül, elkezd halványulni, és olyan új pénzek kezdik sebesen felülmúlni azt, amik az egyre emelkedő aranyalapra épülnek.
  Ahogy korábbi üzeneteinkben már híreszteltük, hatalmas tengernyi aranyról készül lehullni a lepel a világ szemei előtt. A világ ősi családjai rejtették el ezt az aranyat titkos helyeken. Ezek a családok a Fénynek kötelezték el magukat, és csakis Quan Yin-nek és Saint Germain-nek szándékoznak segíteni egy globális jólét elhozatalában, ami a Fény és a Szabadság új korszakával van karöltve. Ami most történik, egy hatalmas összetett stratégia végső lépései, ami békét, jólétet, és természetes szuverenitást biztosít mindenki számára. Eónokkal ezelőtt, a Mennyország adott egy időbeosztást a sötétségnek, a Gaia felszínén betöltött szerepéről. Ennek a rettenetnek most véget kell érni. Az ehhez kellő átmenet most jó úton halad. A sötét összeesküvésnek felelnie kell a bűneiért az által, hogy hatalmát megtagadják, amit ezek a pénzek könnyedén produkálnak. El kell szenvedniük tetteik következményeit úgy, hogy végignézik vagyonuk és hatalmuk elillanását. A könnyedén manipulált képzeletbeli fiat pénznek vége. Elérkezik az arany és ezüst igazi értékein alapuló valódi pénz vég nélküli rendelkezésre állásának visszatérése.
  Ezek a változások elhozzák a felfedés korszakát. Nem csak előletek elzárt titkolt találmányok hatalmas sorával fogtok szembesülni, hanem egy rólunk szóló teljes felfedéssel is, ami véget vet az évtizedek óta zajló UFO álcázásnak. Ez az álcázás kezdetben azért lépett érvénybe, mert mi nem csak a különféle sötét kormányok folyamatos működését veszélyeztettük, hanem az ő uraik, a különféle Anunnaki törzsekét is. Már időtlen idők óta, az Anunnaki titokban tartotta földi eredetű technológiák sorát. Olyan eszközként tekintettek rájuk, amik aláássák azokat a gondosan áthangolt vallási és tudományos alapelveket, amikkel elláttak benneteket. Az Anunnaki és a kegyeltjeik nem szándékoztak egy azzal ellentétben álló valós értékű ezüstöt produkálni, mint amivel megettetek benneteket az évezredek során. Voltak különleges előírásaik a kontrollállásra, és arra is, hogy amikor kell, az igényeik szerint manipulálják az eseményeket. Ez a különlegesen megvezetett társadalom akkor kezdett el háborogni, amikor az Anchara kontinuum bejelentette a békét. Ez a tett arra késztette az Anunnakit, hogy felhagyjon sötét módszereivel, és ugyanerre utasította kegyeltjeit is.
  Amióta ez megtörtént 1995-ben, a sötét kegyeltek tovább folytatták csendes háborújukat a globális hatalomért. Ez a háború most elbukik. A Fény a győztes. A új kormányzás és a jólét, bejelentésre készen áll. Amikor ez megkezdődik, tudjátok szívetekben, hogy egy sor ezzel párhuzamos akció történik. A fiat pénzügyi rendszer megbukik, és egy arany-hátterű váltja fel azt. Az amerikai dollár jelenlegi felsőbbrendűségének vége szakad. Akkor regionális pénzek sora előtérbe kerül. Ez lesz egy új valós értékű pénznemre való átmenet kezdete. A mi kezdeti feladatunk önmagunk bejelentése, hogy itt vagyunk, és jóindulatúak vagyunk. Adunk nektek olyan technológiát, amivel nem lesz szükségetek mezőgazdaságra és termelésre. Az igaz érző elme isteni oktatásra vágyik, mely a létezés igazságain és AEON útjain alapszik. A teljesen tudatossá válás után kutat, és hogy igaz segítője legyen minden Teremtésnek! Ennek fényében jövünk, és a Teremtő utasítására azt kérjük tőletek, hogy csatlakozzatok hozzánk, és juttassátok el isteni adományaitokat a csillagokhoz! Azért vagyunk itt, hogy erre fordítsuk figyelmeteket, és elvezessünk a teljes tudatosságba benneteket! Halleluja! Halleluja! Halleluja!
  Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok jó hírrel érkezünk ezen a napon! Különböző társaink most fejezik be az újraértékelés eszközeit, és állítják fel a jólétprogramok kiosztásának új módszereit. Ezek a tettek kezdik átköltöztetni ezen világ gazdagságát. Javatok kell származzon abból, amit tennetek kell ahhoz, hogy a nagy gazdagságot a sötétség őslakosaitól a Fény támogatóihoz juttassátok. Áldunk benneteket, és azt kérjük tőletek, hogy ezeket a pénzeket arra használjátok, hogy jobbá tegyétek ezt a birodalmat mindenki számára. Vágyjatok gyógyító központokra, Fénylelőhelyekre, és ezek gyors megvalósítására. Tanítsátok a közösséget arról amit tudtok. Bővítsétek ki tudásukat a bolygón végbemenő nagy fizikai és spirituális változásokról! Ismertessétek meg a Fény tündökléseit. A pillanat elérkezik! A sötétség már régóta nyilatkozza ki az ő úgynevezett igazságait! Engedjétek szabadjára most áldásaitokat és belső igazságaitokat. Legyetek egy nagy Egységben, és fogadjátok be amit a Mennyország számotokra ki kíván kinyilatkoztatni!
  Ahogy a különböző pénzeket megkapjátok, tartsátok észben, hogy hirtelen gazdagságadományotok isteni célt hordoz magában. Minden nap, amikor ezzel a gazdagsággal ébredtek, tervezzétek meg gondosan, hogy hogyan kívánjátok azt felhasználni. Minden szervezet, amit megalapítotok, vagy pénzügyi alapot biztosítotok számára, elő kell mozdítsa a Fény útjait. Egy átfogó stratégiát fogunk elétek fektetni. Nagy áldás adatik meg nektek törekvéseitekért. Egy Fényfa manifesztálódik, mindegyikőtök egy ágaként. Álljatok készen, hogy napi meditációitokat és imáitokat arra használjátok, hogy megkapjátok a megfelelő világosságot elvégzendő munkátokhoz. El kívánjuk vinni nektek áldásainkat, és hogy a magunk módján segítsünk nektek jó felhasználás céljára irányítani ezeket az összegeket. Azok akik új kormányt fognak formálni, tudnak róla, hogy mi az első teendő. Ezek a kezdeti rendelkezések állítják fel az alapjait annak ami következik. Ez az új struktúra fogja bevezetni az új gazdasági rendszert, ami már hamarosan kész valóra válni.
  Régen azelőtt, a sötétség mindannyiunkat terrorba taszított, a korlátozott tudatosságba. Most képesek vagyunk alkalmazkodni a korlátaikhoz, és felfogni, hogy ennek a sötét időnek majdnem vége. A Mennyország engedélyezte nekünk, hogy zavaros és hibás életeink után fokozatosan visszatérjünk a mi természetes állapotunkba. A mi feladatunk ezért az, hogy segítsünk és átvezessünk benneteket azon, ami az emberiség jelenlegi állapotából még hátravan. A Mennyország elküldi szent gyermekeit, hogy segítsenek mindannyiunknak ezen dicsőséges átmenet biztonságos és gyors megtételében. A napunk és a bolygórendszerünk helyreállítást igényel, és ismét be fogjuk lakni az itt található négy vízvilágot. Sokan közületek még emlékeznek arra, amikor még ezek a másik világok be voltak népesítve. Vissza kell térnünk ezekre, a fizikaiságba való kiköltözésünk bázisaként. Ott még sok olyan teendőnk van, amire a Mennyország számít! Ez a galaxis csak az első lépés a Mennyország szent rendelkezéseinek végrehajtása tekintetében! Sok Áldás nektek és Legfelsőbb Teremtőnek!
  Ma folytattuk üzeneteinket. Sok nagy esemény most formálódik. Ezek az események lehetővé fogják tenni, hogy átalakuljatok, és egyesítsék a Föld felszíni és Belső birodalmait. A flottánk arra vár, ami rövidesen történik. Az Agarthaiak is előkészültek, hogy felfedjék magukat, amikor megkezdjük oktatásainkat. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
  Sheldan Nidle által
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  2 Cauac, 17 Pop, 11 Ik
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2014. Augusztus 12./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top